Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netin kesik kesik gelmesi

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

selam,

bi oaly var bir türlü anlamadım bilgisayar periyodik olarak net duruyor, donuyor, kesiliyor(artık ne derseniz).

online oyun oynadığım için oyunun içine ediliyor. bağlantı kopması olmuyor(sistem tepsisinde sorun yok)

modemde tüm ışıklar yanıyor(lüzumlular tabi) ama net duruyor. ip'im de değişmiyor

laptop üstünde pcmia ne öyle tip external kartla ethernete bağlıyım, kablolu. modem dlink. başka bilgisayar kullanırken böyle bir sorun yoktu.

tüm sorulara cevap verdim galiba..

sorun ne be
Sosyal ağlarda paylaş

rj45 girişinde temazsızlık olabilir yaşadım biliyorum.2. pc varsa aynı kabloyu onada tak sorun devam ediyorsa sonuç kesindir.

PS: bu arada başka pc de sorun yoktu derken kısa bir zaman içinde denedinmi 2. pc ile aynı bağlantıyı?

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 03:38 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Slm.Eğer kabloyu uzun zamandır data kablonu uzun zamandır kullanıyorsan bu herkesin başına gelebilecek bi sorun.RJ45 pinlerinde havadaki nemden kaynaklanan yada dış etkilerden kaynaklanan oksidasyon yada kirlilik olabilir.Tabi bunu başka kablo ile test etmeden bilemezsin.Birde modeme direk bağlı isen lütfen modemde tutulan logları kontrol et.Bu gereksiz loglar bazen o kadar yer kaplıyıp modemi şişiriyorki modemin sağlıklı çalışmasına emgel olabiliyor.Sonuçta modeminde bir önbelleği var ve şiştiği zaman neler olabileceğini herkez az çok tahmin edebilir.Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...