fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 selam, bi oaly var bir türlü anlamadım bilgisayar periyodik olarak net duruyor, donuyor, kesiliyor(artık ne derseniz). online oyun oynadığım için oyunun içine ediliyor. bağlantı kopması olmuyor(sistem tepsisinde sorun yok) modemde tüm ışıklar yanıyor(lüzumlular tabi) ama net duruyor. ip'im de değişmiyor laptop üstünde pcmia ne öyle tip external kartla ethernete bağlıyım, kablolu. modem dlink. başka bilgisayar kullanırken böyle bir sorun yoktu. tüm sorulara cevap verdim galiba.. sorun ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 rj45 girişinde temazsızlık olabilir yaşadım biliyorum.2. pc varsa aynı kabloyu onada tak sorun devam ediyorsa sonuç kesindir. PS: bu arada başka pc de sorun yoktu derken kısa bir zaman içinde denedinmi 2. pc ile aynı bağlantıyı? [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 03:38 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bu sorun bendede oluyo (airties rt 205 kablosuz modem var) kendi masaüstü pc mden usb aparatıyla bağlanıyorum , tamamen bi işkence olduartık benim için (alet eskidi hırpaladım birazda) ethernet kablosu almam şart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Banada oluyordu. Ağ kablosunu değiştirdim bütün problemler çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 kabloda önceden problem yoktu ama 2. bi pc şansım yok şuan ayrıca net yokken lan1 ışığı yanıyor bağlantı şeysi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Slm.Eğer kabloyu uzun zamandır data kablonu uzun zamandır kullanıyorsan bu herkesin başına gelebilecek bi sorun.RJ45 pinlerinde havadaki nemden kaynaklanan yada dış etkilerden kaynaklanan oksidasyon yada kirlilik olabilir.Tabi bunu başka kablo ile test etmeden bilemezsin.Birde modeme direk bağlı isen lütfen modemde tutulan logları kontrol et.Bu gereksiz loglar bazen o kadar yer kaplıyıp modemi şişiriyorki modemin sağlıklı çalışmasına emgel olabiliyor.Sonuçta modeminde bir önbelleği var ve şiştiği zaman neler olabileceğini herkez az çok tahmin edebilir.Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar