Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik bowling buluşması v.2.0

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
abi ben bu çoğunlugu bi gün öldürürsem ozaman napacksınız neyle avuncaksınız psikoya baglatmayın adamı hülen
2 basket 2 futbol maçı paso karşıya geliyos lem imanım gevredi :)

kadıköy iskeleden nekadar uzakta bu dediginiz yer bide saati nekadar biraz bilgi verin bakalım[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 02 October 2003 21:30 tarihinde demiş ki:
galleria mı
uhuu edirnede bi bowling salonu bulsak daha yakın olur be[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)

ben oralardan geliyorum güzel kardeşim pot kırma ;)[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 02 October 2003 21:30 tarihinde demiş ki:
kadıköy iskeleden nekadar uzakta bu dediginiz yer bide saati nekadar biraz bilgi verin bakalım[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u

saati değil oyunla
oyunu kaça sölesin onlar yeni oynadı ben bilmiyorum

ama iskeleden 5 dakika merak etme[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Mesaj tarihi:
Yer: Kadıköy Atlantis Bowling Salonu
Aksiyon: Bowling,Bilardo,Dart,Langırt ardından içkili sıçkılı yimek
Saat: 14:00

Atlantis bowling salonunu bilmeyenler için: Akmarın sahil tarafından çıktıktan sonra sağa dönüp tansaşa doğru itinayla yürünür. Tam tansaşın altına gelindiği zaman sağa doğru bir girinti farkedilir ki tepesinde heyvan kadar ATLANTİS BOWLİNG SALONU tabelası vardır. Içeriye girilir. Yok diyorsanızki ben bulamam bana pm atın cep no mu vereyim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Mesaj tarihi:
yapariz gene bana uyar :)[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI]

Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 02 October 2003 21:04 tarihinde demiş ki:
pazartesi istanbulun kurtuluşu..

bu arada yine atlantiste olsun diye talep ediyorum babacum, arcane, axedice hadi ama..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

ehehe eğer istanbul fethiyse dediğin;

said:
karakedi, 29 May 2003 15:11 tarihinde demiş ki:
ne politikası ne siyaseti ya? koskoca istanbulun alınısın yıldonumude mi kutlanamayacak artık?

oh iyi gecirmişiz bizansa (benim tarih anlayısım bu kadardır ehe) keskem bizans diye bi devletcik olsa idi de nası koduk şeklinde ekart gonderebilse idik.

yunanlı arkadaşı olan var mı onlara gonderirsek kızarlar mı, ne bilim her yıl izmirde denize dokuoz adamları zaten, eh yeter artık be derlermi bide bizansa nası koduk diye ekart gonderirsek?

euroizyon geldi aklıma, ne demişti spiker,
..... for peace in cyprus, turkey 8 points....

ehe sanırım eşeklik ediyorum. neyse ben kacayım ;)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

[Bu mesaj karakedi tarafından 29 May 2003 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]

Böle olur :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]

edit:Zimileyler sırıytıyor

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 03 October 2003 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu estel denen şahıs atlantis den çıkmıyor gece gündüz bowling oynuyor
antreman yapıyor
o civardan geçioduk gördük kasıodu valla...[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Mesaj tarihi:
de get arcane babacum ikilisi.. ben oyuna başlarken siz çoktan oynuyordunuz zaten dikkatinizi çekerim.. bu arada tabi çalişacam. Atlantisteki bowling turnuvasına katiliyom. sizi bacak aramdan geriye top atsam yenerim :)

oha lan çok megaloman bi idda oldu.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri

Mesaj tarihi:
Gelirim ama 15:15 gibi kaçmam gerekir, pazartesi İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşu değil ne yazık ki:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
ne zaman buluok loooow[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI]

Mesaj tarihi:
estel ayni takımda olucaz :) sen yıkarsin gene etrafi eheh[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI]

• Admin
Mesaj tarihi:
cumartesi 14 deilmiydi bu pazartesi neden oldu simdi
ben yarın gelebilirim ama pazartesi yokum
sakaryaya gidicem universiteye gidiyoz malum beyler...[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
  • Yeni Oluştur...