Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buglar

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bartender vendorların paperdollarıyla , üst başlarıyla oynayamıyorum. istediğimi giydiremiyorum. soyamıyorum. çıplak göremiyorum bartenderımı. adsjfhsdj

bir de bartenderların sattıkları bir yüzdelik bazında bize kâr olarak dönse fena olmaz mı ?
Mesaj tarihi:
yahu, minax'ı bulamıyorum. olması gereken yerde yok (destard ıın arka tarafında) bütün dağın etrafında 2 tur attım ınatla yok yok yok. yeri mi değişti? yoksa bende patch eksiği falan var da görünmüyor mu?
Mesaj tarihi:
eğer sürekli başa ışınlanılan yeri diosan orasi labirent gibi bi anlamda doğru yolu bulman lazım ki ilerleyebilesin yoksa en alt kata kadar gidio dungeon bi sorun yok yani.

bizzat gitim balron malron ne arasan vardi.

ps:yüksek ücretle rehberlik hizmetleri her zaman verilir

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 12:33 tarihinde, Neferon7 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bazı skill denemelerinde "This is too for away" tarzında hata vermesi sonucunda o skill denemesinin başarılı ya da başarısız olarak işlem görmesi ve tekrardan o skill'i deneyebilmek için belirli bir süre beklememiz normal mi bug mı? (Yani skill denemesi başarılı ya da başarısız olmamış olsa bile bu kategoriye girmiş gibi sonuçlanması :S)

Örnek: Stealing kasarken vendor ya da playerın uzaklaşması sonucunda last target macrosunun bu hatayı vermesinin ardından tekrardan o itemı çalabilmek için bir delay time olması gibi...
Mesaj tarihi:

fiziksel resistim -14 hem de çıplakken.. bu bir bug mıdır acaba?
yoksa sebebi nedir? nasıl düzelir?

[spo]

[/spo]

edik: buldum üzerimde arch prot. atılıymış ^^

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 13:11 tarihinde, Desolator tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
İulus: evet normal
skilli seçtiğinde timer başlatılıyor
böylece 10sn beklersen art arda 2 kez bir itemi çalmayı deniyebilirsin, mesela

said:
useskill stealing
waitfortarg
wait 10000
target last
useskill stealing
waitfortarg
target last
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tam manan ve o anki manan ile alakalı. Script'e baktım. Aktif medit yapma şansın şöyle hesaplanıyor:

(50 + (( skill - ( max mana - şu anki mana ) ) * 2)) / 100

Yani 110 medit, 120 tam mana varsa, 20 mana ile medit yapmaya çalışınca

(50 + (( 110 - ( 120 - 20 ) ) * 2)) / 100
(50 + 20 ) / 100
%70 şansın var.

Yani harcamış olduğun mana ne kadar çoksa medit yapma şansın o kadar düşük. Skill'ini ve toplam manını formüle koyarak %100 şans için kaç mana kaldığında medit yapman gerektiğini hesaplayabilirsin. :)

%100 aktif medit kullanabilmek için max harcamanız gereken mana:

x = medit skill'i - 25

[ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 19:38 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...