Sage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Ninjitsu 57.5de takılı kaldı, sürekli hareket ederek oynuyorum yani macro yok :p. Mirror image normalde 75 e kadar gain vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Bladeweave adli special calismiyo sanirsam, elven machete var elimde basiyorum bisey olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Tamamdır ninjitsu artıyor. 57.5den yukarsı için shadowjumpı kullanmanız lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 "This camp is now secure" dese bile instant logout yapamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 koyunlar tam ölcekken neden kaciyolar?10dk peşinden koştum resmen! runuoyu bilmiyorum olmasi gereken bişey mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 evet bütün yaratıklar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bedroll kullandiniz mi peki camp is secure dendikten sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ah onu unutmuştum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 carpentry de bisuru item fail ettigi zaman gerekli miktarda odun harcıyo fakat itemi yaptıgınız zaman daha az harcyo, mesela ballot box 5 lazım diyo, failde 5 , successde 4 harcıyo fukiya 6 lazım diyo failde 6 successde 2 harcıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 deri fiyatları ile ilgili problem var sanırım.Normal kesilmemiş,tabaklanmamış deri 8gp,tanned deri 6 gp.Yani yapılacak iş bazında düşünülünce en azından fiyat tersi olmalı.Daha önemlisi exceptional itemlerın fiyatları dengeli değil.Hiçbir şekilde yapılıp npc'ye satılarak kar edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 deri fiyatlarında bug vardı. deri alıp kesip geri satınca deri başına 2gp kar ediliyordu. bunun önüne geçmek için de böyle bir düzenlemeye gittik. [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 22:17 tarihinde, Sailor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 orası tamam ama benim exceptional ürettiğim bir zırh parçasından kar etmem gerekli.Orada böyle bir durum yok.Normalde exceptional leather gloves 22-23 gp civarında olmalı tam hatırlamıyorum ama şu anda burada 18 gp.Bu da benim satın aldığım derinin parasına denk geliyor. [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 22:20 tarihinde, Odrin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 diğer leather zırhlarda bariz zarar ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Fire Temple'da merdivenlerin içinde(!) spawn olan bir drake var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bushido-evasion calismiyor kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 heater shield neden hiç armor vermiyor ? parry 110 olduğu halde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 aosta yok oyle bisey, parryle ancak atak bloklarsin. physical resist kalkanin ustunde yazan neyse odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bu arada championların range değerleri OSI'dekinden düşük çok yakında summonlanıyor hayvani lag yapıyorlar efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 skill gain ne kadar kolay ise stat gain bir o kadar zor usandırıyor resmen günlerdir str kasıyorum dex'in yavaşlığı zaten ayrı bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Ağaçların %90'ında odun yok, neylesin lumberjack, carpenter vs. Dela 3k odun çıkardım dedi, belki de bende olan clientside bir hatadır. [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 07:34 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Medit'in işlevinde problem var sanırım. 100 olmasına rağmen düzgün bir şekilde çalışmıyor (aktif ve pasif her iki halde de). Wrestling yeterince dfc vermiyor veya hiç vermiyor sanırsam. Armor ignore miss'lemiyor (belki diğer ability'lerde misslemiyor olabilir ama onların hit chance daha düşük olmalı). Archery koşarken atabiliyor. (Moving shot dışında). Şimdilik rastladığım ve hatalı olduğunu düşündüğüm sistemler bunlar. Düzelir umarım kısa zamanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 archery i bilmiyorum ama diğerlerinin düzgün olduğunu sanıyorum ben. incelemiştim çünkü scriptleri herhangi bir hata yoktu. kaldı ki runuo 1.0 da çalışan sistemi niye bozsunlar 2.0 da dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sadece bende mi öyle diyordum ama bugün bankada tartışırken başkalarında da aynı problem olduğunu gördüm. mesela 100 medit ile konsantre olamadım bugün kaç kere. mana regen'i veya dfc'yi etkileyen bir sürü şey var. onlardan herhangi birinde veya bir kaçındaki ufak bir değişiklik veya eklenen yeni bir şey bozmuş olabilir runuo2'de. veya runuo1'de anlam ifade eden herhangi bir şey runuo2'de tanınmıyor veya anlamsız olarak gözüküyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bence 1.0 olmalıydı abuk 2.0 Release Candidate(final bile değil) kurmak çok zekice değil bir kere.Eklenen ninjalar samuraylar elfler vs. işkence çekiyorlar. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:52 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar