Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buglar

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haydaaa.. cidden öyle olmuş. Bug mı bu? Bir nedeni var mı? Yeni yapılan kalkanlarda resist oluyor mu?

EDIT: Denedim. Gold enchance 40 luck vermeye devam ediyor, ama yeni enchance'larda da resist olmuyor. Bug mı şimdi bu?

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 10:40 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben scriptini incelemiştin geçen gece. zırhlarla kalkanların bonuslarını ayırmışlar. fakat bu bonuslara baktığımda yeni log çeşitlerinin olduğunu fakat orelar için bonus olmadığını gördüm. fakat bilerek mi oreler için bonus yok onu bilmiyorum. straticste de öyle bir bilgi bulamadım.

hmm, bugmuş herhalde. akşama düzeltirim onu.

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 15:37 tarihinde, Sailor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1 Diamond,2 Gears,4 Ingots,1 Springs le yapıldığı uostraticsde yazan metal container engraving tool sadece 4 ingot istiyor.
gerçi metal kasa nası yapılıyor onu da bilemedim :P
Mesaj tarihi:
Bug mıydı, isteyerek mi yapılmıştı bilmiyorum. Ama ML ile gelen invisibility, darkglow ve parasitic potion'ları keg'lere konulmuyordu. Konulabilecek şekilde değiştirdik.
Mesaj tarihi:
said:
LethE, 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:15 tarihinde demis ki:
petrus the beekeeper isimli npc ortalarda yok.

Sen sorduktan sonra baktım. NPC Ilshenar'da, bir gypsy kampının sağında dağ kenarında duruyordu. Sorun yok yani.

@mADmaXimus: Biraz daha detay verebilir misin? Quest nerden alınıyor? Hangi item düşmüyor? Hangi mob'dan düşmesi gerekiyor?

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 15:54 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...