Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz geldi can sıkıntısı....

Villians

Öne çıkan mesajlar

4-5 proje yapıyorum ben sdf kendimi hocam gibi hissetmeye başladım yazık adama iki dakka vakti yok durup nefes alcak ama ağustosta gitcem tatile mavi tura falan sdf. değişik bi tatil yapmak lazım diyorum ben

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 22:20 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bilimum kurslara yazil, hem kendini gelistirirsin hem de eglenirsin. mesela akatlarda tiyatro kurslari vardi, zamaninda katilmistim.
ya da bir enstrümana baslayabilirsin. yapilacak sey cok, motivasyon olduktan sonra:)

ben sahsen önce is bulup calismayi düsünüyorum yaz boyunca. hem biseyler koyarim kenara hem de zaman dolu dolu gecer. onun disinda da kitap okumayi düsünüyorum bol bol, liste yaptim simdiden.
ha bir de spor var.
tabii ondan önce herseye karar verecek olan, 3 hafta sonraki sinavlari halletmek lazim.

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 23:49 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaaa..

Sataşma olarak algılamayın ama ne garip insanlarsınız yahu,

bir sürü film var
bir sürü oyun var
bir sürü kitap var
bir sürü dizi var
bir sürü gezilicek yer var
bir sürü konuşulucak adam var

ve halen sıkılmaktan bahsediyorsunuz,komik.

Yapabiliceğiniz birçok şey vardır,ben daha şimdiden 50ye yakın kitap,2katıda divx depoladım,c&c3lede multideyim,e bir yandanda biri arıyor geziyoruz tozuyoruz,
ki bir boş vakit yaratıp sağlam 1 projede geliştirmek istiyorum,

silkelenin biraz ya,ne sıkılması böyle bir dünyada
Sosyal ağlarda paylaş

*Migrosa git boş arabaları yerine götür.
*Migros çıkışında yaşlı teyzelerin poşetlerini taşı.
*Gece bar önlerinde damsız alınmayanlara dam ol.
*Kalabalık yerlerde durup yere çöp atanlara veya atmaya teşebbüs edenlere verin ben çöpe kadar götüriyim onu de.
*Etrafındaki yeşillikleri sola, solmuş çiçekleri söküp yerlerine yenilerini dik.
*Apartmanındaki iki karşılıklı komşunun kapılarını birbirine bağlayıp araya ses kayıt cihazı bırak, zillerini çalmayı unutma.
*Meraklı olduğun konularda kendine özel anketler hazırlayıp sokakta oturan, birini bekleyen vb. insanlara uygula.

Ne biliyim daha gelmedi aklıma, yap işte bişiler :) Bence yaz tatilinde mümkün olduğunca uzak kal bilgisayardan, kışın nasılsa hava müsait olmadığı sürece bilgisayar başına mahkum kalırsın boş zamanlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversitede mi okuyorsun? Git ilgilendiğin konu üzerine çalışan ve öğrencileri eğitmesini seven bir hocaya, hocam ben araştırma yapmak makale çıkarmak istiyorum de. O sana konu seçsin ya da sen konu seç, o seni yönlendirsin sen yaz makaleni. Eğer lisedeysen, aynı şeyi bir dergi için yapabilirsin makale niteliğinde olmaz ama bizim bir arkadaş matematik dünyasına ilgilendiği bir konuyu çalışıp yazı yazardı. İş öğrencide bitiyor arkadaş, aranan öğrenci yapacak birşeyler elbet bulur -_-

Yaz döneminde eğer bir de ders almıyorsanız, araştırma yapmak için çok müsait bence. Bir de tabi mezun olmadan bir projeniz, makaleniz olursa masterda istediğiniz yere kabul edilme şansınız çok daha fazla olur.

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 00:18 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...