Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Msnde yazı yazarken v.s donup kalıyo yaklaşık 6-7 sn kdr ,ama bilgisayar değil sadece msn sildim yeniden yükledim yok bana msn demiyo bilgisayarda sistemde sağlam ama çıldırıcam yni. versiyonu 8,1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 aynı sorun bendede var.Varmı nedenini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bende de aynı sorun var ramle falanda alakası yok sanırım ilk başta öyle düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Audio ve video setuptan speaker ve microphone u "none" olarak seçip msn i tekrardan başlatmayı deneyin. Alakasız bir şey gibi ama uydurmadım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar