Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior nasıl oynanır ( cidden biraz bilgi istiyorum )


ozii_x

Öne çıkan mesajlar

ben uzun süre caster oynadım aslında oynadığım 4 char mage idi 1 priest ile 1 rog ile oynadım biraz druid. ama şimdi bi 60 warrior buldum onun ile oynamayı düşünüyorum o class tan nasıl faydalanabilirim grind proff nasıldır ? boss nasıl tanklanır nelere dikkat etmeliyim inste agro tutmak için ne yapmalıyım 4 mob u nasıl üstümde tutarım ( tamam abartı oldu ama cidden uzman bi kaç arkadaş yazarsa bu konu hakkında hepimiz tekrar bilgilenelim ) ben bi ara sl de yırtıyordum kendimi warior 2 mob ile savaşıyor mob un dieri casterların üzerinde yani ne bilim fazla mob u üzerinde tutabilmesi için cleave kullanması gerek demo shot mu spawmlar hepsine sunder mı dener kafasına göre taunt mu atar.. revenge ftw ? vs..vs..vs..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu saatte çok uzun bi post yazamıcam ama basitinden yardım etmeye çalışıyım. tanklama konusunda prot treede 13 talent (defiance) verirsen en az baya rahat edersin. daha da kolay tanklamak istiyorsan full prot git shieldslam fln al. tek mob tanklarken skillerin öncelik sırası şöyledir ; shieldslam > revenge > sunder (eğer rage sorunu yoksa heroic strike spamliyosun bu arada global cooldownda olmadığı için, karşında boss varsa shieldblock fln işte)

birden çok mob tanklamak için de thunderclap en iyi abilitydir cleave ile birlikte. hatta improved thunderclap alırsan daha da güzel olur. en basitinden thunderclapi her cd bittiğinde kullanırsan healer diğer moblardan aggro almaz (4den fazla mob yoksa tabi) onun dışında, cleave de kullanabilirsin tabi.

60-70 levellarken full prot gitmeni tavsiye etmem, dps specle çok rahat tanklarsın 70e kadar.prot specle solo grind/quest bayabilir. heroic fln yapmaya başladığında prot olursun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

70 lvl olana kadar Arms ya da fury git, daha sonra prot ol. Ya da tanıdığın guild varsa dps warrior olarak yoluna devam edersin.

Ben bir rogue olarak warriorlardan tek bir şey istiyorum instancelarda. O da mobları artistik hareketlerle kesmemeleri hususu. Bir kaç tankta rastgeldim mobun üstünden zıplıyor sürekli sağa sola döndürüyor vs. Ben mobun arkasını bulana kadar ya o ya biz ölüyoruz.

Talentler ve oyun yeteneğinden gayri tank dediğin adam grubu organize edebilecek liderlik vasıflarına sahip olmalıdır. Aksi takdirde maksimum offtank olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ohooo mobların üstüne zıplıyarak atlayıp havaad thunderclap cekmek thunderclap dafansive'e eklendikten sorna bir warrior klasiğidir vazgecilmez.


zaten taunt ediliniek arkandaki party memberın üstüne gelen mob'un üstünden zıplayıp tauntlanırsa mob daha düşük ihtimalle resistler bunu herkez bilir, zıplamak şarttır.


ama!!! durup dururken zıplanmaz özellikle elfsenız asla zıplamayınız, zatan gaysınız bide bunu insanların gözüne sokarak rahatsız etmeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sunder'a iyidir yanı cok aggro almaz ama mob2un üstünde aggro aldığınızı gösteren bi ibaredir herkez sever sunder armor'ı

raid leader bağırı "SUNDERDAN ÖNCE DALMAYIN NOOBLAR" aslında siz hiç sundersızda aggroyu tutabilirsinzi ama kime anlatıckaısnki derdini.

sunderda iyidir tabi aggro yaratır kendi capında, neden yaratmasınsaki adamın zırhını paracalıyosun, kimbilir her sunder illidana kac g repair parası sokuyodur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanı üstünde ne silah var bilmiyorum ama zaten droplarla ve ahden alabiliceğin ucuz itemlarla kullanacağın yazıyım bi build.

http://www.wowhead.com/?talent=pAM0dhbZVVzuTxoVz

bunu lvl 60'a göre.

dual wield le ser bi şekilde ilerlersin downtime'ında cok olmaz questleri rahat yaparsın, falla adam pullarsan howling daze atar kacarsın direk

lvl aldıkca önce dual wield'i max larsın sornada

http://www.wowhead.com/?talent=pAM0dhbZVVzAgxoVuzo

şöle bi şeye ulaşırsın, bu build cok verimli değil ama durmadan değiştirmip para kaybetmeni engeller.

ha am max dmg output için benim tavsiyem iki eline biri craftiki balta alıp

http://www.wowhead.com/?talent=pAMMdhioZVVzVgxoVz

bu olucaktır veya sword alıp bunun swordlusunu yapmak am aaxe daha başarılı

eğer ben 2h istiyorum dersen oda olur tabi onuda yazayım
slam:
http://www.wowhead.com/?talent=LVG0dAboLZVVzu0go
bunu istersen fury gidersne sornasında istersen ms'e cevirirsin ama pve de grindda imp slam varken ms komik kacıyo.

ms içinse :
http://www.wowhead.com/?talent=pVMcdAbogcdioVz
deep ms'i verimli bulmuyorum ben , dmg'i güzel ama commanding presence siz ap düşük kalıyo blood crazesizde durmanad yemek yiyosun, senın üstünde yüksek hp li bi set olucağından bloodcraze lvl'ıan göre baya iyi heal edicektir, imp execute'da cok kilit bi talenttır warrior için her konuda

o yüzden illa ms diyorsan:
http://www.wowhead.com/?talent=pVMcdAboxzdZVVzGM


şimdi butun bu buildlerde insanlarınz evkine göre bi iki şey değişir tabiki buraya o yüzden o ne bicim buidl noob imp osman almamışsın diye cıkışlar yapmıyalım

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 06:36 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tank dediğin böyle sağlamcı olur. :)

olmamış nab mısın gibi çıkışlar yapmayalım
ahahah


tanklarken yapılacak standard rutin

sunderla başlarsın
açıldıkça kesin revenge basarsın
cd doldukça heroic strike spamlersin
sunderı yenilemek için devastate çakarsın
üzerinden thunderclapı ve demoshoutu adamın kaldırmazsın
kendi üzerindende commanding shout ve battleshoutu kaldırmazsın.


bossun üzerinden kaldırmaman gereken şeyler:
sunder - demo shout

kendi üzerinden kaldırmaman gereken şeyler:
commanding shout - battle shout

bunun dışında cd doldukca

aldıysan shield slam spam..
shield block ve revenge spam...

zor bir şey değil ama trickleri var.
alengirli fightlar geliyor, onlar adamın canını sıkabilir.

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 10:06 tarihinde, draven_13th tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior'ın PVE ortamında sorumluluğu çoktur.DPS warrior bile olsan iyi düzeyde tank becerin olmalı yoksa raid tarafından saygı görmezsin.Tabiki Tank isen raidlerde pek AFK olamazsın, resist gearları ilk sen toplarsın, 1 den fazla gear toplamak zorunda olursun, üstüne üstlük her guild resist gear için para vermez bir güzel sana girer o itemlar.Daha sonra raid mekaniklerinden iyi anlaman gerek.Threat hakkında iyi düzeyde bilgin olmalı.Class'ına hakim olmalısın.Item bonusları hakkında da iyi düzeyde bilgin olmalı.İyi sandığın bir item senin avoidance/mitigation'ını gereksiz yere düşürüp aslında gear'ını nerfliyor olabilir.

Ama çok iyi yönleride var.5vs5 de çok sevilirsin.Arkana healer alırsan çok zevkli pvp yaparsın.Class'ına hakim isen ve iyi gaerın varsa Raiding guild bulmakta çok zorlanmazsın.Çok göze batan bir class olduğunda iyi oynarsan çabuk sevilirsin.

Böyle birşey işte warrior.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada songoku doru demiş, iyi warrior cok saygı toplar raidde.

ne bileyim artık über tanklar cok nam yapmıyoda, şöle hem deli dps veren gerektimide kalkanı ceken bütün addleri sıradan ipe dizen dehşetcengiz durumlarda hüleyn diye ortamı toparlıyan cekinp ceviren hamarat warriorlar cok saygı görür, böle içinden bütün raid "olm herif ne oynadı lan" der ama tsden sölemezler sımarma diye...


iyi warrior eli deymiş bi raid başkadır


edit:2h ise mace'in slam le rahat iş yaparsın yavaş olsun yeter ki zaten pvp charıysa yavaştır

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 15:31 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
yeni konu acmayayım dedim yaw pvp de ne yapılır ne yapılmaz yani arenada resmen eziyolar bg de fln gene iyide yani cok ezik kalıyorum hunterlar-mageler ordan oraya kiteliyo bunun bir caresi taktigi yokmudur itemlerimde iyi ama bir türlü alısamadım yani ne ne zaman yapılmalı şöle eski tüfek warriorlardan tavsiyeler gelirse sevinirim iyi aksamlar.

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 02:17 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...