Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rize'yle ilgili birkaç soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gaza geldim gidiyorum ama hayalimdeki karadeniz yaylalarıyla mı karşılaşıcam bilmiyorum.
1. oralarda şimdi kar var mıdır yükseklerde?
2. otlar fln yemyeşildir di mi? bi tane bi sarı görmek istemiyorum çünkü.
3. kalanları aklıma geldikçe artık
Mesaj tarihi:
gecen sene karadeniz turu yaptım.eger dogru yerlere gidersen mini cennetlerle karsılasacaksın.sadece 15 dakikada bir yagan yagmur canını sıkabilir ama orman icindeyken o bile güzel geliyor.

hatta 'nası yasıyoruz böyle ya' triplerine sokuyor büyük sehirlere döndügünde.

insanıyla,ortamıyla karadeniz mükemmel bir yer.

özellikle ayder yaylası,uzungöl,zigana enfes yerler.
Mesaj tarihi:

[spo][/spo]

al sana rize, tepede botanik&çay bahçesi manzarası çık mutlaka.

trabzona falan mutlaka geç, sümelaya çık.

çok güzeldi ya, geçen yaz gittim ben de. rüya gibiydi. yaşa deseler yaşarım orada o derece.

Mesaj tarihi:
baba tarafım rizeli ve geçen sene temmuzda gitmiş olmama ragmen hava güzel degildi ve yayla içinde kötü bi ay dediler..ağustos-eylül arası hem hava hem yaylalar süper oluyormuş..amcam hemen hemen her sene çıkar avlanmaya bende düşünüyorum agustos sonu gibi gitmeyi özellikle ayder yaylasını öneririm..ağaçların yanında insanlar minnacık kalıyor..süper bi yer..

edit:imla

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 20:36 tarihinde, -alatariel- tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Şu an karadenizde hava gerçekten sıcak. Ben Trabzon'dayım ve 2 haftadır sıcaktan bunaldık. Tahminimce yükseklerde kar yoktur. Yaylaları gez toz. Utopik gibi Yusuf amca gibi insanlarla falan tanış. Konuştuklarını anlama(zaten pek anlaşılmaz). Trabzon'a mutlaka gel. Trabzon'da sümelayı gez(yeniden restore edildi, kapalı yerler açıldı) Uzungöl'de balık ye(miss vallahi)

Öyle işte :D

Edit: Yusuf amcaymış :D

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 21:31 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

sümelaya çıkmazsan üzülürsün.

[spo][/spo]

uzungölde de tepeye çıkartıyolar minibüsle. altında bulut üstünde bulut mutlaka çık d: 3650m omg.

[spo]
[/spo]

sonracığıma, artvine git, karagöl'e çık. zevkten öleceksin.
[spo]
[/spo]

sonraaa, hıdırnebi'de günbatımını mutlaka izle

[spo]
[/spo]

giresun'a uğra, hem fındık al, hem kaleden manzarayı izle

[spo][/spo]

ve ayder'de bu içinden çam çıkan çınar ağacını bul benim için fotoğrafını çek d:

[spo]
[/spo]

daha çoook fotoğrafım var tabi karaca mağarası falan da uploadlamaktan sıkıldım.

karadeniz büyüsü seni çağırıyor...

off ayara gel bendeki.

bayılacaksın tek kelimeyle. dağların sisine etrafın yeşiline.

• Yeni Oluştur...