Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 gaza geldim gidiyorum ama hayalimdeki karadeniz yaylalarıyla mı karşılaşıcam bilmiyorum. 1. oralarda şimdi kar var mıdır yükseklerde? 2. otlar fln yemyeşildir di mi? bi tane bi sarı görmek istemiyorum çünkü. 3. kalanları aklıma geldikçe artık
Apache Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 gecen sene karadeniz turu yaptım.eger dogru yerlere gidersen mini cennetlerle karsılasacaksın.sadece 15 dakikada bir yagan yagmur canını sıkabilir ama orman icindeyken o bile güzel geliyor. hatta 'nası yasıyoruz böyle ya' triplerine sokuyor büyük sehirlere döndügünde. insanıyla,ortamıyla karadeniz mükemmel bir yer. özellikle ayder yaylası,uzungöl,zigana enfes yerler.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 türkiye nin heryerine gittim gezdim gordum.bi tek karadeniz bölgesine gidemedim. merak ediyorum cok.anlatılanlardan dolayı
utopia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 [spo][/spo] al sana rize, tepede botanik&çay bahçesi manzarası çık mutlaka. trabzona falan mutlaka geç, sümelaya çık. çok güzeldi ya, geçen yaz gittim ben de. rüya gibiydi. yaşa deseler yaşarım orada o derece.
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 baba tarafım rizeli ve geçen sene temmuzda gitmiş olmama ragmen hava güzel degildi ve yayla içinde kötü bi ay dediler..ağustos-eylül arası hem hava hem yaylalar süper oluyormuş..amcam hemen hemen her sene çıkar avlanmaya bende düşünüyorum agustos sonu gibi gitmeyi özellikle ayder yaylasını öneririm..ağaçların yanında insanlar minnacık kalıyor..süper bi yer.. edit:imla [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 20:36 tarihinde, -alatariel- tarafından güncellenmiştir ]
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ayderde çadır kuracaz hell yeah!
utopia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ayder'in orada osmanlı restorant var. yusuf amcayı bul orda süper bi insan. ayderde kalacak yer bile verebilir size d:
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ehehe yanında gittiğim adam zaten rizeli. yer sorun değil. çadırı fantazi olsun diye yapıyoruz
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Şu an karadenizde hava gerçekten sıcak. Ben Trabzon'dayım ve 2 haftadır sıcaktan bunaldık. Tahminimce yükseklerde kar yoktur. Yaylaları gez toz. Utopik gibi Yusuf amca gibi insanlarla falan tanış. Konuştuklarını anlama(zaten pek anlaşılmaz). Trabzon'a mutlaka gel. Trabzon'da sümelayı gez(yeniden restore edildi, kapalı yerler açıldı) Uzungöl'de balık ye(miss vallahi) Öyle işte :D Edit: Yusuf amcaymış :D [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 21:31 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ]
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 cide'ye geç ordan denize gir bizim evin anahtarını veririm kalırsın =D
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 cideye gitmişken amasrayada git bi balık ye bi salata gör dsf
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 zaten olayımız rakı balıktı. sonra rizeye gitmişken yayla görelim dedik :D
utopia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sümelaya çıkmazsan üzülürsün. [spo][/spo] uzungölde de tepeye çıkartıyolar minibüsle. altında bulut üstünde bulut mutlaka çık d: 3650m omg. [spo][/spo] sonracığıma, artvine git, karagöl'e çık. zevkten öleceksin. [spo][/spo] sonraaa, hıdırnebi'de günbatımını mutlaka izle [spo][/spo] giresun'a uğra, hem fındık al, hem kaleden manzarayı izle [spo][/spo] ve ayder'de bu içinden çam çıkan çınar ağacını bul benim için fotoğrafını çek d: [spo] [/spo] daha çoook fotoğrafım var tabi karaca mağarası falan da uploadlamaktan sıkıldım. karadeniz büyüsü seni çağırıyor... off ayara gel bendeki. bayılacaksın tek kelimeyle. dağların sisine etrafın yeşiline.
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 alkol komasına girmezsem gezicem bayaa. sümela manastırına gitmiştim gümüşhanedeyken. yarın bilet alıcaz bakalım hayırlısı artık
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sadece rize ile kısıtlamam bence kendini samsundan beri sarpa kadar 15-20 günlük sürede süper tatil yapılabilir
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 tamam ozaman bu yaz cennete gidiyorum baş baş...
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 5 kişilik çadırda 10 kişi olduk duyan geliyo eheh
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 rize simdi yemyesildir yaylaya git ama yane sehirde durma
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ahey ahey yarın yolcuyum aheey!
Öne çıkan mesajlar