Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire mage ve pvp

Marveloth

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum hiçbizaman pvp de usta olmadım ama patır kütür kesiliyorum ya... Kolay kasılıyo dedik damage'ın babası fire dedik talentları verdik ama zaten 1200 hp var...

Lvl 43 mage tabi pvp nin lafı bile olmaz bu lvl da ama bende mi denyoluk var yoksa fire mage gerçekten zayıf mı bu lvl da?

Biri teşhisi koyarsa çok ii olur yoksa zaten yok, 5 goldu da talent değiştirmeye vermiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mage düşük lvllerde pvpde gerçekten kötü. Ama kendini kurtarabilirsin çok rahat bir şekilde. (Nova-Blink)

Bir de eğer 40 lvli geçtiysen frost mage ol. Grind yaparak lvl kas. Fireden daha iyi exp alırsın ve frost block vs. hayatını kurtarır. Hem frostun pvpsi daha rahat o lvllerde. 70 olduğunda zaten PvP yapamıyorum sorunun kalmayacak pek :D Pom Pyro ol 2v2 arenada 1.8k+ rating al.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzardını novanı kısaca AoE'ni fulle talentlerle, daha sonra git tanariste korsan kampına lure et hepsini sonra nova+blink blizzard bir defada 10 20 tane alırsın. Sonra mana topla tekrarla. Orada çinliler genelde botlara kastırırlar. Onları kese kese honor da alırsın :D

Naaptın sen ya :)

Bir blizzard benim levelımdaki yaratıkları almaya yetermi hiç...
Ayrıca o yaratıkların yarısı spellcasterben blizz çakarken onlarda bana çakmazmı :)

ayrıca AoE ne :S
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Marveloth, 18 Haziran 2007, Pazartesi - 18:34 tarihinde demis ki:

Naaptın sen ya :)

Bir blizzard benim levelımdaki yaratıkları almaya yetermi hiç...
Ayrıca o yaratıkların yarısı spellcasterben blizz çakarken onlarda bana çakmazmı :)

ayrıca AoE ne :S

youtube da arat frost mage grind diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahh arkadaşlar ahh...

270 270 vuran bi frostbolt ve %75 yavaşlatıyor..

blizzard 72, 72 vurarak hedefi %75 yavaşlatıyor..

Crit koymak için dibine girip nova çakmam lazım...

Bu şartlar altında nasıl grind yapılır..

950 crit pyro + 750 crit fireball u ben bu spellere mi değiştim...

gitti 5 gold :P zaten hiç param yoktu.. şimdi nası kasıcam 10 goldu tekrar fire a dönmek için...

Mahfoldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fire'e dönmeyeceksin ;) Nova+blink blizzard yapacaksın. Blizzard 72 72 bile vursa mobun zaten maks. 600 700 hpsi vardır senin lvlinde. Bir tane bir tane kesmeyeceksin topluca keseceksin.

Ha bir de +spell dmg veren bir dünya ucuz item var. 70 lvl tailorlara söyle bedavaya dikerler sana (+frost dmg)

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 20:26 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...