Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Biliyorum hiçbizaman pvp de usta olmadım ama patır kütür kesiliyorum ya... Kolay kasılıyo dedik damage'ın babası fire dedik talentları verdik ama zaten 1200 hp var... Lvl 43 mage tabi pvp nin lafı bile olmaz bu lvl da ama bende mi denyoluk var yoksa fire mage gerçekten zayıf mı bu lvl da? Biri teşhisi koyarsa çok ii olur yoksa zaten yok, 5 goldu da talent değiştirmeye vermiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 O lvlda pvp gayet guzel olurda 1200 HP ile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mage düşük lvllerde pvpde gerçekten kötü. Ama kendini kurtarabilirsin çok rahat bir şekilde. (Nova-Blink) Bir de eğer 40 lvli geçtiysen frost mage ol. Grind yaparak lvl kas. Fireden daha iyi exp alırsın ve frost block vs. hayatını kurtarır. Hem frostun pvpsi daha rahat o lvllerde. 70 olduğunda zaten PvP yapamıyorum sorunun kalmayacak pek :D Pom Pyro ol 2v2 arenada 1.8k+ rating al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 mage iyidir her classın belli leveller arasında zaafları vardır 54 levelde frostu fulle istersen daha kolay oluyo questler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Sağolun beyler içime su serpildi.. Genede el-göz koordinasyonunda baya alıştırma yapmam lazım :) Frost talent konusunda pekçok sitede pekçok build var. lvl 43 te grinding için en uygunu tavsiye edebilecek olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Blizzardını novanı kısaca AoE'ni fulle talentlerle, daha sonra git tanariste korsan kampına lure et hepsini sonra nova+blink blizzard bir defada 10 20 tane alırsın. Sonra mana topla tekrarla. Orada çinliler genelde botlara kastırırlar. Onları kese kese honor da alırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Blizzardını novanı kısaca AoE'ni fulle talentlerle, daha sonra git tanariste korsan kampına lure et hepsini sonra nova+blink blizzard bir defada 10 20 tane alırsın. Sonra mana topla tekrarla. Orada çinliler genelde botlara kastırırlar. Onları kese kese honor da alırsın :D Naaptın sen ya :) Bir blizzard benim levelımdaki yaratıkları almaya yetermi hiç... Ayrıca o yaratıkların yarısı spellcasterben blizz çakarken onlarda bana çakmazmı :) ayrıca AoE ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 area of effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 1 defada derken 1 denemede yani 1 büyü ile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: Marveloth, 18 Haziran 2007, Pazartesi - 18:34 tarihinde demis ki: Naaptın sen ya :) Bir blizzard benim levelımdaki yaratıkları almaya yetermi hiç... Ayrıca o yaratıkların yarısı spellcasterben blizz çakarken onlarda bana çakmazmı :) ayrıca AoE ne :S youtube da arat frost mage grind diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Abi ben yapmadım, Blizzard yaptı. Rogue oynarken bu taktiklerle grind yapan ben 1 lvl alana kadar 2-3 lvl alan botları izleyerek zaman geçiriyordum. WPL'de ve Tanaris'te. Mage öyle kasılır (40-44 arasını tanariste dediğim yerde kasıyor çinliler), arada bir de q falan yaparsın sıkıldıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Arkadaşlar bu Winter's Chill talent'i hakkında anlayamadığım bi konu var. %100 şansla Winter's Chill e yakalanıyolar ama bu chill etkisi aynı zamanda rakibi yavaşlatıyomu? Yoksa sadece %10 şansla crit vurmayı mı sağlıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 %10 crit sansı sadece.her frost spellden damage alındıgında etkileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bide bu Artctic Winds talent'ı 5 talent point harcanırsa verdiğim tüm frost damage % 5 artar ve bana gelen ranged ve melee tüm damage lar %5 azalır... Doğru çevrimmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 yarısı doğru yarısı yanlış. 5% frost damagein artıcak ve 5% chance to hit i azaltıcak sana olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Benim verdiğim frost damage mi %5 artıcak yoksa Bana verilen frost damage %5 artıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 frost mageyi çok zor kesiyorum hatta bazen onlar kesiyor bi frost mageden daha fazla nefret ettiğim bişey varsa oda iki frost magedir :D [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 19:50 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 senin verdiğin forst damage tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: Marveloth, 18 Haziran 2007, Pazartesi - 19:37 tarihinde demis ki: Benim verdiğim frost damage mi %5 artıcak yoksa Bana verilen frost damage %5 artıcak? senın verdiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Ahh arkadaşlar ahh... 270 270 vuran bi frostbolt ve %75 yavaşlatıyor.. blizzard 72, 72 vurarak hedefi %75 yavaşlatıyor.. Crit koymak için dibine girip nova çakmam lazım... Bu şartlar altında nasıl grind yapılır.. 950 crit pyro + 750 crit fireball u ben bu spellere mi değiştim... gitti 5 gold :P zaten hiç param yoktu.. şimdi nası kasıcam 10 goldu tekrar fire a dönmek için... Mahfoldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Fire'e dönmeyeceksin ;) Nova+blink blizzard yapacaksın. Blizzard 72 72 bile vursa mobun zaten maks. 600 700 hpsi vardır senin lvlinde. Bir tane bir tane kesmeyeceksin topluca keseceksin. Ha bir de +spell dmg veren bir dünya ucuz item var. 70 lvl tailorlara söyle bedavaya dikerler sana (+frost dmg) [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 20:26 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Spelldamage veren itemlar zaten üzerimde.. +46 spell damage :P kastettiğin buysa... Bide öyle cömert bi tailor bulursan adımı ver bana da yardım etsin:) Bu oyunda ben henüz yardımsever bi insana rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 guzel spirirtle frostla fire arasında pek bi grin farkı kalmıyo yahu, hatta fire daha bile verimli olabiliyo malum ranged moblarla melee ler yan yana durmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Combustion + fireball spam. 41 yardda dur, mana shield ve ward kullanmayı öğren ölmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 mana shiled downtime'ı arttırmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar