zgrw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Ben bir gate yapmak istiyorum ama sadece gateden a guildine üye olanlar geçebilsin . nasıl olcak bu yardımcı olursanız memnun olurum [Bu mesaj zgrw tarafından 04 October 2003 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 guild üyelerine bir tag verebilirsin.[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 on=@step if !( == ) src.sysmessage olmaz endif return 1 Bir gate/teleporter/herneyse item yazip yukaridaki kodu ekle, sonra o teleporteri guildstone'a linkle.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 [Itemdef i_guild_gate] ID=i_moongate_blue CATEGORY=Admin zgrw SUBSECTION=Gates DESCRIPTION=Guild Gate ON=@CREATE COLOR=0043f ATTR=ATTR_STATIC on=@step if !( == src.sysmessage olmaz src.go 2036,84,3 endif return 1 Bu şekilde yaptım ama herhangi bir guildden olani ışınliyor ben sadece a guildine üye olanlarin geçmesini istiyorum[hline]İmzalar geçiçi olarak silindi / zgrw [Bu mesaj zgrw tarafından 04 October 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 [Itemdef i_guild_gate] ID=i_moongate_blue CATEGORY=Admin zgrw SUBSECTION=Gates DESCRIPTION=Guild Gate ON=@CREATE COLOR=0043f ATTR=ATTR_STATIC on=@step if !( == ) src.sysmessage olmaz else src.go endif return 1[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 böle yapıncada tasa isinliyor ama buda isimi görürü yardimin icin sağol Baggio[hline] [Bu mesaj zgrw tarafından 04 October 2003 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 src.go satirini istedigin gibi degistir o zaman, diger tarafta yanlis if icine koydugun icin guildden olmayan gecebiliyordu, guildden olan da gecemezdi hatta :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Bi Ara Bi Kapı yapmıştım guildten herhangi biri dışarda ise içeri giriyor kalenin içine tabi içerdeyse dışarı çıkıyo kapı açılmadan tabi :)[hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar