ulfang Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 torrentleech te gördüm pes 7 (ps2) çektim (2.59gb) dvd cd ye klasör halinde attım (ilk bilgisayara indirdiği gibi) akşam ps de denedim çalışmadı , böyle çalışması gerekmiyomu yoksa benim arada atladığım bişeymi var (evet ps chip li) yani böyle bilgisayardan dvd y ps oyunu çekebiliyomuyuz bunu öğrenmek istiyorum , yapanlar nasıl yapıyo bilen varmı ? (kosan dicem olmucak, hani 10 ytl veript aldığımız ps oyunları gibi , 120 120 kaçıyo oyunlardan dokunmaya başladı) [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 02:58 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 pes 7 diye bir oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hayır çıkmadı, ayrıca konami ps2'ye bir daha pes çıkmayacağını açıklamıştı zaten. konami.com'a bakarak da anlayabilirsin çıkmadığını. patchli pes6yı pes7 diye yutturuyorlar. [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 03:12 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 tamam her neyse çektim ben bu pes6 dan bozma pes 7 ps de oynamak için nasıl bi işlem lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 !!!1@*-+^2PXX!@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 torrent leech te adamın biri açıklamış nasıl kopyalancağını ama benz ingilizce iflas etti bi yerden sonra ,patiden yapan olmadımı daha önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 açıklamayı koyarsan yardımcı olabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hm çözdüm , nasıl diye soracak olursan bi topik vardı kaptan tsubasa ile ilgili link veren bi arkadaşımızın verdiği sitedeki arkadaşlar anlatmış (ballımıyım neyim) Alcohol 120% ile kalıbı cd ye yazdır seçeneğiyle halloluyormuş . Boş dvd yokama şimdide delirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 O yalan olur bi PES daha çıkar PS2'ye. Yoksa kalırız sap gibi PES 6'yla 2 sene daha. En az bi sene sonra PS3 alıyorum, olmaz ki böyle. 1,5 milyar az para değil yani PS2 kullanıcılarını da düşünmeliler bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 pes 6 we 10 dan iyidir abi we oynaya oynaya sinir hastası oldum"s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar