Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pes 7 (cd ye çekme olayı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
torrentleech te gördüm pes 7 (ps2) çektim (2.59gb) dvd cd ye klasör halinde attım (ilk bilgisayara indirdiği gibi) akşam ps de denedim çalışmadı , böyle çalışması gerekmiyomu yoksa benim arada atladığım bişeymi var (evet ps chip li)

yani böyle bilgisayardan dvd y ps oyunu çekebiliyomuyuz bunu öğrenmek istiyorum , yapanlar nasıl yapıyo bilen varmı ? (kosan dicem olmucak, hani 10 ytl veript aldığımız ps oyunları gibi , 120 120 kaçıyo oyunlardan dokunmaya başladı)

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 02:58 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hayır çıkmadı, ayrıca konami ps2'ye bir daha pes çıkmayacağını açıklamıştı zaten. konami.com'a bakarak da anlayabilirsin çıkmadığını. patchli pes6yı pes7 diye yutturuyorlar.

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 03:12 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hm çözdüm , nasıl diye soracak olursan bi topik vardı kaptan tsubasa ile ilgili link veren bi arkadaşımızın verdiği sitedeki arkadaşlar anlatmış (ballımıyım neyim)
Alcohol 120% ile kalıbı cd ye yazdır seçeneğiyle halloluyormuş . Boş dvd yokama şimdide delirdim :D
Mesaj tarihi:
O yalan olur bi PES daha çıkar PS2'ye. Yoksa kalırız sap gibi PES 6'yla 2 sene daha. En az bi sene sonra PS3 alıyorum, olmaz ki böyle. 1,5 milyar az para değil yani PS2 kullanıcılarını da düşünmeliler bence..
  • Yeni Oluştur...