Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Sonuçlar ve Düşünceler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lam aslında var ya.. çocuğun öss'ye girdikten sonra o tv'de yapılan çözümleri videoya kaydediceksin..

seneler sonra ufaklık mezun olurkene üniversiteden.. "ahanda işte senin girdiğin sınav bu idi!" diye yansıtacaksın duvara.. (...burada araçların arasındaki mesafe 12km olarak bulunur doğru cevap C şıkkı..)

hayatımızda önemli her şeyin fotosu falan var.. sünnet, ilkokul, kep atma töreni falan.. bu niye olmasın lam!
Mesaj tarihi:
@utopia

Halk için şiir yazma olayını Namık Kemal başlattı,Şinasi değil.

Ali Şir Nevai'nin de sadece Muhakemet-ül Lügateyn 'ini soruyor ÖSYM,zaten galiba böyle bir eseri yok bu adda bir eser ne dershanede öğretiliyor ne de tüm lise yaşantısı boyunca kitaplarda yazmıyor,ben ilk defa bu sınavda gördüm.Sallamada olabilir :)
Mesaj tarihi:
sınava giren tüm arkdaslara geçmiş olsun diyorum
umarım istediğiniz bir bölümdü oydu buydu girersiniz

giremesseniz canınız saolsun,gelcek yıl az kişi gircek,çok kontejyan,az kasıp girersiniz

hadi hayrola
Mesaj tarihi:
ben seneye gireceğim için kafama takılan bir kaç nokta var.. birincisi az kişi gireceği için üniversitelerin kontejanlarında boşluk olacak bu yüzden puanları artıracaklar mı yoksa düşürecekler mi? ikincisi o kadar çok eski yıllardan mezun var ben nasıl düz liseler falan girmiyor diye avantajlıyım?
Mesaj tarihi:
@ütop:akıllı edebiyat soruları ya a,ya e olur emin değilsen,çok eminsen ortadaki şıklardır.öğren bu teknikleri.

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 21:10 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya puanlar artıcakmı onu soyleyın sız bana :D sınav kolaydı gecen seneye gore dıyolarda bana pek farklı gelmedı hatta fen-2 gecen sneye gore daha kazıktı bence :(
Mesaj tarihi:
Yok orhan Veli'de çevirdi ama onunda La Fontaine çevirileri vardı.Halk için yazmaya ilk Namık Kemal başladı.

Ali şir Nevai sorusunu da ben salladım doğrusunu söylemek gerekirse :D Dedim OSYM ali şir nevai ile ilgili tek şey sorar o da muhakemet'ul lugateyn hehe işaretledim geçtim doğru çıktı :)
  • Yeni Oluştur...