eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben meslek lisesiyim 266 yaptım ilk bölüm okulla 340-345 falan oluyor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 lam aslında var ya.. çocuğun öss'ye girdikten sonra o tv'de yapılan çözümleri videoya kaydediceksin.. seneler sonra ufaklık mezun olurkene üniversiteden.. "ahanda işte senin girdiğin sınav bu idi!" diye yansıtacaksın duvara.. (...burada araçların arasındaki mesafe 12km olarak bulunur doğru cevap C şıkkı..) hayatımızda önemli her şeyin fotosu falan var.. sünnet, ilkokul, kep atma töreni falan.. bu niye olmasın lam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 @utopia Halk için şiir yazma olayını Namık Kemal başlattı,Şinasi değil. Ali Şir Nevai'nin de sadece Muhakemet-ül Lügateyn 'ini soruyor ÖSYM,zaten galiba böyle bir eseri yok bu adda bir eser ne dershanede öğretiliyor ne de tüm lise yaşantısı boyunca kitaplarda yazmıyor,ben ilk defa bu sınavda gördüm.Sallamada olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 puanlar artıcak bu sene belli. say2 281 yaptım okuldan 77.6 geliyo ikinci girişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 10-15 puan oynamaz inşalla ya. denemelerden kat kat fazla yaptım sldkjskljş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sınava giren tüm arkdaslara geçmiş olsun diyorum umarım istediğiniz bir bölümdü oydu buydu girersiniz giremesseniz canınız saolsun,gelcek yıl az kişi gircek,çok kontejyan,az kasıp girersiniz hadi hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ben seneye gireceğim için kafama takılan bir kaç nokta var.. birincisi az kişi gireceği için üniversitelerin kontejanlarında boşluk olacak bu yüzden puanları artıracaklar mı yoksa düşürecekler mi? ikincisi o kadar çok eski yıllardan mezun var ben nasıl düz liseler falan girmiyor diye avantajlıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 @ütop:akıllı edebiyat soruları ya a,ya e olur emin değilsen,çok eminsen ortadaki şıklardır.öğren bu teknikleri. [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 21:10 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 240 yaptim okul puansiz I'M SO HAPPY I'M SO PRETTY sevindirik oldum :D ben sayısaldım ve 3 haftadan az bir surede EA calistim ve bu puani yaptim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 lan sen seneye girmiyormuydun öss'ye efe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 yo nerden cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 öyle birşeyler hatırladım bir an sanırım sage ile karıştırdım seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ya puanlar artıcakmı onu soyleyın sız bana :D sınav kolaydı gecen seneye gore dıyolarda bana pek farklı gelmedı hatta fen-2 gecen sneye gore daha kazıktı bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 puanlarla niye ilgileniyosunuz ki? sıralamaya göre yerleşeceksiniz zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 259 hesapladım say2. Okul 74 veriyor. Tobb yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 alan kısımından ilk 20.000 ine girenler saglam yerlere girer sanırım, galiba.?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Yok orhan Veli'de çevirdi ama onunda La Fontaine çevirileri vardı.Halk için yazmaya ilk Namık Kemal başladı. Ali şir Nevai sorusunu da ben salladım doğrusunu söylemek gerekirse :D Dedim OSYM ali şir nevai ile ilgili tek şey sorar o da muhakemet'ul lugateyn hehe işaretledim geçtim doğru çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar