MeSh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Yeni aldim şimdik, kutusundan çikardim. Hangi oyunlari almak farzdir bu konsola.. Fight Night 3'ün siparişini verdim. ondan başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 virtual tennis ve 4 kol delirirsin delirir sabah aksam oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Resistance fall of man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Hayırlı olsun, full hd tv varmı ? Yoksa satabilirim 2500 ytl'e :) Sıfır kutusunda garantili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 2500 ytl ahaha oda güzel daha bugun alıodum 1499 ytl ye ama dedim cebimdekileri buna yatirmiyim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 var var 42" philips lcd var. gayet şık. motor storm ile fn3'ü aldim şimdilik.. bi de 3'lü ps2 oyunu aldim. :P Def jam icon iyiymiş diolar. tennis'e de bakmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 motor storm acaip zor oyun ya. oynancak gibi değil. white knight çıksın, onu alıp oynarız misler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ya ben de dün aldım bir ps3, resistance: fall of man i alabildim sadece tabi on tane oyun alamadım. bugün belki bir tane daha oyun alacağım. ayrıca 60 gblık versiyon bnmki ve bimeksten aldım içinden hdmi kablo çıkmadı gidip bugün onu ayrıca alacağım. şimdi ikinci oyunu alırsam ne almak gerek? ayrıca bunda ps2 oyunları çalışıyor mu çalışıyorsa ama orijinal almak gerek tabi herhalde gene.. wi-fi den internete sokabilir miyim ayrıca aleti çünkü alet salonda bnm modem odamda ama router var wireless ondan wi-fi yapabilirim yani internete girebilir miyim? ayrıca bir de 2. kolu da orijinal alacaktım bimekste yoktu nereden bulurum ve fiyatı nedir acaba? çok soru oldu gibi ama cevaplarsanız sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 şimdi hdmi sorunun çözdüm biraz uğraştırsa da yalnız wireless tan interente giremedim bir türlü bnm wreless bağlantıyı görüyor ama bağlanamıyor bazen de hiç görmüyor acaba aletin wirelessta mı bi sorun var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Def jam icon diyebilirim resistance da çok iyi.Beklerken pes2007de alınabilir oynuyorum halihazırda cd tak ayarlarını yap derdi olamayan bir ps3 var ağ için ;) netplayi oldukça zevkli ve lig sistemi var oynadıkça 3. ligden 1. lige kadar yükselebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ps3 icin winning ciktimi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 wining 2008 gibi cıkıcak diye biliodum ps3 e cıktıysa hemen alıorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 oyun ps2 için pes2007 1.80firmware ile çalışıyor diye yazmışlardı aldım en güzel tarafı zaten çipsiz olan makinayı internete ayar bile gerektirmeden bağlayıp netplay yapmak.zevkli tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 PS3'e Ekim ayında PES çıkacakmış. O zaman gidip oynarım PS3 kafede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 2008de pes gelecek birde zaten benim kafem var =) hem insanlar oynuyo akşamlarıda ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Spiegel 2. kol 93 ytlydi sonyde 2. oyun olarak nba 2k7 alabilirsin internetin varsa motorstorm alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 motorstorm aldım dün ama internete sokmayı beceremedim aleti bir türlü wirelesstan deniyorum olmuyor görüyor wireless ı ip alamıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 spiderman 3 u aldım bende gayet zevklı eglencelı olmus tavsıye ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ehe Resistance fall of man (splitscreen baymiyo eglenceli) Call of duty /(multiplayer i eglenceli baya) Fight Night 3 (Kesinlikle alinmasi lazim gordugum en iyi grafikler) Oblivion (rpg seviyorsan baya uzun nefis bir oyun..rpg seversen tabi) Virtua Tennis3 (almadim henuz ama demosunu indirdim acayip guzel geldi) Nba Street homecourt ( eglenceli abarti smaclarin oldugu, arkadasla oynanasi oyun) simdilik oynayip tavsiye edebilecegim bunlar var...fightnight3 ama acayip bisi skilmadan arada bir girip netten birileri ile kapismak cok eglenceli.. onun disinda almadan once Ugo.com gamespot.com a gidip review bakmani oneririm..bosuna para vermek koyuyor (nba07 aldim..meger guzel olan nba2k7 imis, bi actim bildigin nba grafik farki yok gibi birsey..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bu arada modeminiz de firewall yada router varsa netten oyunlarda baglanamayabiliyor bazen haber olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Metal Gear Solid 4 dicemde ilk 3 ü oynamadıysan neye yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar