Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS 3 için alinmasi şart oyunlar..

MeSh

Öne çıkan mesajlar

ya ben de dün aldım bir ps3, resistance: fall of man i alabildim sadece tabi on tane oyun alamadım. bugün belki bir tane daha oyun alacağım. ayrıca 60 gblık versiyon bnmki ve bimeksten aldım içinden hdmi kablo çıkmadı gidip bugün onu ayrıca alacağım. şimdi ikinci oyunu alırsam ne almak gerek? ayrıca bunda ps2 oyunları çalışıyor mu çalışıyorsa ama orijinal almak gerek tabi herhalde gene.. wi-fi den internete sokabilir miyim ayrıca aleti çünkü alet salonda bnm modem odamda ama router var wireless ondan wi-fi yapabilirim yani internete girebilir miyim? ayrıca bir de 2. kolu da orijinal alacaktım bimekste yoktu nereden bulurum ve fiyatı nedir acaba? çok soru oldu gibi ama cevaplarsanız sevinirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Def jam icon diyebilirim resistance da çok iyi.Beklerken pes2007de alınabilir oynuyorum halihazırda cd tak ayarlarını yap derdi olamayan bir ps3 var ağ için ;) netplayi oldukça zevkli ve lig sistemi var oynadıkça 3. ligden 1. lige kadar yükselebiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe
Resistance fall of man (splitscreen baymiyo eglenceli)
Call of duty /(multiplayer i eglenceli baya)
Fight Night 3 (Kesinlikle alinmasi lazim gordugum en iyi grafikler)
Oblivion (rpg seviyorsan baya uzun nefis bir oyun..rpg seversen tabi)
Virtua Tennis3 (almadim henuz ama demosunu indirdim acayip guzel geldi)
Nba Street homecourt ( eglenceli abarti smaclarin oldugu, arkadasla oynanasi oyun)

simdilik oynayip tavsiye edebilecegim bunlar var...fightnight3 ama acayip bisi skilmadan arada bir girip netten birileri ile kapismak cok eglenceli..

onun disinda almadan once Ugo.com gamespot.com a gidip review bakmani oneririm..bosuna para vermek koyuyor (nba07 aldim..meger guzel olan nba2k7 imis, bi actim bildigin nba grafik farki yok gibi birsey..)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...