Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skill gain ve zorluk


Dev

Öne çıkan mesajlar

Hani başlarda ben mi çok üşengecim veya çok mu önyargılıyım diyordum da bugün kimle konuştuysam skill gain'in ne kadar zor olduğundan , serverın nebula veya sanane olmadığından ve yavaş yavaş soğumaya ve sıkılmaya başlandığından şikayet ediyorlardı. Ben daha soğuyacak kadar olmadım da betadaki gibi pcnin başından ayrılmadan uo oynayasım gelmiyor ne yazık ki. Biraz daha kolaylaştırılsa fena olmaz mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bu kadar insan mal, uo forumunda gain hızını ayırt edemiyoruz, şaka mısın? Benim gördüğün en yavaş gainli top 3 sunucuya girer şu an ki haliyle ki bunlardan biri strict rp öbürleri ise 5 sene öncesinin sunucularıydı. Eğer bir ayar bozukluğu varsa eyvallah da kasıtlı olarak bu haldeyse bu tarihte bu kadarı fazla zor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tamer bard kasıyorum zor biraz ama olsun o kadar memnunum gain hızından ama küçük bi sorun var anti macro uygulaması..Ben veterinary skilli konusunda çok endişeliyim şahsen mal mal denizlerde gezmek sinir sahibi olmak istemiyorum ve sanırım başka çarem de yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dev, 22 Haziran 2007, Cuma - 13:56 tarihinde demis ki:

Taming'i her denemede 0,1 arttıran arkadaşın elini öpüyorum. Bravo baba ben bi saatte 1.0 yapabildim. Bravo kutluyorum cidden hepinizi.


berhüdar olm evladım. :P
işim gücüm yok yalanmı sölicem yahu.
ciddiyim her denememde 0.1 artıyor. ancak aynı hayvan 0.3 ten fazla gain vermiyor. sürekli deiştirmek lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

skill aralagindaki her tame ettigim hayvandan 0.1 gain aliyorum bende? hatta failde aliyor.

ilk acildiginda biraz zordu sonra kolaylasti sanirim, 110 music 99.0 peace making oldu mesela.

warrior charda inekti koyundu bol dmg verebilcegim seylere daldim, gayet hizli artti 65 civari combat skillerim,heal 56. heal zor artiyor digerlerine gore.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...