Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Hani başlarda ben mi çok üşengecim veya çok mu önyargılıyım diyordum da bugün kimle konuştuysam skill gain'in ne kadar zor olduğundan , serverın nebula veya sanane olmadığından ve yavaş yavaş soğumaya ve sıkılmaya başlandığından şikayet ediyorlardı. Ben daha soğuyacak kadar olmadım da betadaki gibi pcnin başından ayrılmadan uo oynayasım gelmiyor ne yazık ki. Biraz daha kolaylaştırılsa fena olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 skill gain gayet güzel.hızlı biten birşeyler arıyorsan tavla falan oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 serverın fun server olduğunu düşünülürse saat başı gelen 2.0 skill çok da fazla olmasa gerek ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Evet bu kadar insan mal, uo forumunda gain hızını ayırt edemiyoruz, şaka mısın? Benim gördüğün en yavaş gainli top 3 sunucuya girer şu an ki haliyle ki bunlardan biri strict rp öbürleri ise 5 sene öncesinin sunucularıydı. Eğer bir ayar bozukluğu varsa eyvallah da kasıtlı olarak bu haldeyse bu tarihte bu kadarı fazla zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 kasın lan işinizin adı ne :p nbl kadar falan zormu cidden ya ? veya DV gibi falan varmı ? Öyleyse ben karakteri bitirdiğimde zaten bi 8-10 ay geçer heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 abi her taming denememde 0.1 alıyorum. daha ne kadar hızlansın bu? birde gaini hep göstermiyor. razordan takib edin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Gain yavaş değilki, dün çok yavaştı ilk açıldığında dv kadar vardı diyebilirim ama değiştirdiler şu an ben her craft ettiğim item başına 0.1 skill alıyorum zaten daha ne yapsınlarki her deneme başına 0.3 falan mı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Her skill aynı değil öbür skilleri de deneyin ne demek istediğimi anlarsınız. Örneğin benim combat skiller mantıklı bir şekilde artıyor ama sanat skillerim şaka gibi. [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 13:55 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 misal hangi sikiller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Taming'i her denemede 0,1 arttıran arkadaşın elini öpüyorum. Bravo baba ben bi saatte 1.0 yapabildim. Bravo kutluyorum cidden hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Ben tamer bard kasıyorum zor biraz ama olsun o kadar memnunum gain hızından ama küçük bi sorun var anti macro uygulaması..Ben veterinary skilli konusunda çok endişeliyim şahsen mal mal denizlerde gezmek sinir sahibi olmak istemiyorum ve sanırım başka çarem de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Bard skilleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 @dev haklısın taming biraz zor gain hızı düşük + indiana jones hesabı ormanlarda gezmek zorundayız ben dünden beri 55 yapabildim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 taming zaten zor artar, 1 yilda falan gmlenir. 1 haftada gmleyin noolcak ey key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 EY KEY DEKİ MESAJI ALDIM ARKADAŞIM SEVİYELİ OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 beceriksizsiniz o zaman. karakteri sabah açtım şimdi gm tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: Dev, 22 Haziran 2007, Cuma - 13:56 tarihinde demis ki: Taming'i her denemede 0,1 arttıran arkadaşın elini öpüyorum. Bravo baba ben bi saatte 1.0 yapabildim. Bravo kutluyorum cidden hepinizi. berhüdar olm evladım. :P işim gücüm yok yalanmı sölicem yahu. ciddiyim her denememde 0.1 artıyor. ancak aynı hayvan 0.3 ten fazla gain vermiyor. sürekli deiştirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 valla gelen skill geliyo :P sw 110 yptım mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: karakteri sabah açtım şimdi gm tamer. e helal de ben haftada belki 2-3 saat oynayarak nasıl gmlicem bunu. başta öyle denmiyor muydu , bu adamlar da oynasın deniyordu yani. neyse... said: beceriksizsiniz o zaman. seviyeni düşürme ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 gmlemeden oyna, kuzu falan tamele takil ayni keyfi alcan zaten o kadar iyimsersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 skill aralagindaki her tame ettigim hayvandan 0.1 gain aliyorum bende? hatta failde aliyor. ilk acildiginda biraz zordu sonra kolaylasti sanirim, 110 music 99.0 peace making oldu mesela. warrior charda inekti koyundu bol dmg verebilcegim seylere daldim, gayet hizli artti 65 civari combat skillerim,heal 56. heal zor artiyor digerlerine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 peaci gemiylemi kastın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 @dela ya tamam zaten keyif alıyorum şu anda ona sözüm yok da bu hızla anca 1 yılda kar etmeye başlayabilirim satacağım hayvanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 evet gemiyle ama cok kraken sea serpent vs var dikkat etmek gerekiyor. 20 kere reskil yemisimdir ve her seferinde ice isle nujelm jhelomdan birine geri donmek zorunda kaldim reslenmek icin :/ ha nujelmde healer yok, ben cok soylendim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar