cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Sosaria daki yeni arkadaşlara destek veren ve amacı sadece baş erdemlerin izinden gitmek olan academymiz serverin açılışıyla birlikte yine iş başına geçicektir. Eski üyelerimizin p.m den mesaj atmaları rica olunur teşekkürler. Sithas Silvanos [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 01:56 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 snn de oynarken gördügüm ve etraftaki insanları imrendirecek derecede düzeyli ve eğlenceli bir oluşumdu.patiuo sunucusunda da görmek isterim.
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 derginin clanıysa, dergi zamanında bizim tf clanına isim babalığı yapıp kanatları altına almıştı. :P sonra yalan olsa da ismi deişmedik bu o nwo mu
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Hakkaten, nWo derken, tf clanı olan nWo'nun uzantısı falan mı sdfasasda
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 tfden once vardi snnde heralde, ya da zaten snndekilerde tfdeydi, ya da ne bilim biseyler.
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 @koji: bizim uzantımız deiller tabiki :P kısaca gameshow (sanırım) dergisinin guildı olan mı?
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 nWo dada bir kaç gameshow yazarı vardı. ve üyelerin büyük çoğunluğu kamerde takılan tiplerdi. o zamanlar snn de vardı sadece ardından gameshow yazarı engin (engin abla deil soyadını unuttum :D) ve ben nWo Academy i açtık. nWo Academy hard core rp guildidir ve nWo nun alt guildidir. horse lords lardan önce kurulmuştur. bir çok horselords üyesi bu guildden oraya katılmıştır. tf de falan neler oldu bilmiyorum. su andada zaten nWo dan geriye kimse kalmadı herkes işinde gücünde. bi ben varım sorayım dedim kimler var. blackrose bize okul falan yapmıştı sananede. o yüzden fahri üyemizdir hehe. [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 18:40 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ben eminim eğer sunucu güzel bir biçimde açılırsa ve akademi tekrardan kurulursa aynı kaliteyi yaşatacağına.
Öne çıkan mesajlar