xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bir birlik kuruyorum. Bu birlikte 2 bölüm olacak. Birisi destekleyecek bölümü, diğeri desteklenecek bölüm. Destekleyecek olanlar item ve PS kasarken işlerine yarayanları alacak. Yaramayanları birlikte desteklenecekler için ayıracak. Herşeyin bir kişiye yarıyor olması imkansız. Tek account olacağı için bir kişinin sadece bir PvP karakteri olacaktır ve bu tip dışındaki itemlar (örn. mage karakteri olanlar için warrior itemları) destek fonuna akacaktır. Bu fondaki eşya ve ps'ler düzenli aralıklarla desteklenecek kişilere ihtiyaçlarına göre dağıtılacaktır ve serverda geri kalmaları önlenecektir. İhtiyacı olan kişiler o anki item ve skill durumuna göre seçilip gruba alınacak veya gruptan çıkarılacaktır. Kuracağım bu sistemde bana katılmak isteyen ve destekleyenler arasında bulunurum diyenler parmak kaldırsın. Böylece hep birlikte sorunu ortadan kaldırmış oluruz. (Tabi söylenmeyen başka bir problem yoksa) [Tabi bu uygulama teklifi default RunUO 2 kurulumlu bir server için veya en son RunUO 1 kurulumu içindir, pre-aos olursa oynayacaklara keyifli saatler dilerim.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 abi ikide bir her dusuncene konu acma allani seversen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 xaty sonuna kadar arkandayım yeterki şu sphereden bozma aos olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aquila +1 tam aynı şeyi yazcaktım topic kirliliği yaratmayın diğer topicler altında tartışmaya çalışın iyice karışıyo ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bu kadar heyecan zararlı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 o ne abi yardım vakfı gibin. yalan olur böle seyler. işin içine pvp, hırs, guild savasları girdi mi.. hem o kadar kişiye istesen de kasamazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bu bir tartışma topici değil o yüzden diğerlerinin içinde yazmadım. sadece katılımı ve bana destek verecekleri öğrenmek istedim. istenmiyorsa yapmam. bunun altından tek başıma kalkamam tabiki ama sürekli oynayacakların 10 tanesi falan bu fikre katılsa haftada 2 kere girecek olanlara verilecek destek yeter de artar. sonuçta yok poi fencer'Ima şunu saklıyım, yok mage'im bunu takar, yok lj. sw'm bunu alır, yok bunu thief'ime saklıyım muhabbeti olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bu is yalan olur, tamam birbiriyle samimi olanlar aralarinda paylasirlar da geri kalana yazik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 eğer forumdan bu şekilde herkese açık olarak yapılırsa hiç bir şekilde yalan olmaz. arkadaş kayırcam, ben çıkarttığımı başkasına vermem arkadaşıma veririm diyen varsa o kişi girmez bu gruba, arkadaşı da girmez (nasılsa onun destekleyeni var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 zaten bunun icin bir dernek kurmaya gerek yok, biz forumda dileniriz zaten isinize yaramayanlari aliriz =) tabi zamanla tanisinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: aquila, 17 Haziran 2007, Pazar - 00:24 tarihinde demis ki: abi ikide bir her dusuncene konu acma allani seversen. yahu niye açmasın adam :D o deilde xaty bu nWo Academy nin işi sen rahat rahat otur yerinde biz hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 denizfeneri gibi bisimi bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar