unity100 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 su an cok oturakli bi filmde con weyn oynuyor ingiliz ic savasiyla ilgili[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yannis olmus con veyn degilmis[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 gördüm filmi, savaş ve idam sahneleri çok hoştu da history channel'daki sparta belgeseline denk düşme talihsizliği gösterdiğinden seyredemedim..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mükemmel filmdi tekrarı ne zamana başını izleyememiştim.. Savaş taktiklerine ayrı bir güzeldi[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama?
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 cromwell davası değil miydi ? o. Ben öyle bir film izledim 5:30 7:30 civarı sanırım baya iyiydi. Savaş taktikleri olarak ilk kez bu kadar net işlenmiş bir film izledim son zamanlarda diyebilirim...
Öne çıkan mesajlar