unity100 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 su an cok oturakli bi filmde con weyn oynuyor ingiliz ic savasiyla ilgili[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yannis olmus con veyn degilmis[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 gördüm filmi, savaş ve idam sahneleri çok hoştu da history channel'daki sparta belgeseline denk düşme talihsizliği gösterdiğinden seyredemedim..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mükemmel filmdi tekrarı ne zamana başını izleyememiştim.. Savaş taktiklerine ayrı bir güzeldi[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 cromwell davası değil miydi ? o. Ben öyle bir film izledim 5:30 7:30 civarı sanırım baya iyiydi. Savaş taktikleri olarak ilk kez bu kadar net işlenmiş bir film izledim son zamanlarda diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar