Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW 520d vs Audi A6

Redogski

Öne çıkan mesajlar

Olay 500.00deki şahin e binmek değil, arızalanan bir arabayı ondan çok daha eski bir mercedes in "çekmesi". binmek değil dikkat edelim "çekmek", fiiller önemli.
Mercedes in kalitesi bugüne kadar hiç tartışılmadı, arkasından hiç "100.000km den sonra çok arıza yapar bu araba" denmedi. Çoğu kişi bmw ile mercedes arasındaki temel farkları az çok bilir, tabii ki bmw ler daha ataktır mercolardan her zaman ama bu ataklıklarını genelde servis yollarında kullanırlar.
Tekrar ediyorum, macera arayan bmw
onun harici herhangi birşey arayana merco ;)
Sosyal ağlarda paylaş

matama, tabii ki bir çekici ile araba karşılaştırılması çok uygun olmayabilir ama iki arabanın arasındaki temel farklar çok bariz. Yanlışsam yanlışlarımı söylersin, beraber düzeltiriz.
Nasıl mercedes "arabalığıyla" ünlüyse, şöyle de bir laf vardır:
her gencin gönlünde bir bmw yatar ;)
Sosyal ağlarda paylaş

JSH sana kesinlikle katilmiyorum. Enistemin 90 model 3.16si var ve herhalde suandea 300 350k km de. Yillarca istanbul-bodrum bodrum-istanbul yapiyor araba. Yillardir dedigim en az bir 10 sene. 1 defa yolda birakmadi. Sadece lastik patlatti ki bunu merco da yasayabilir. Ondan bir arabanin periyodik bakimlari duzgun yapilirsa hic bir sorun cikarmaz!! BMW ye dil cikarmanin manasi yok. Bunun haricinde uretimden kaynaklanacak sorunlari anca cok cok az bir oranda karsilasabilirsin.

Yok atakliklarini servise giderken kullanirlar filan.. Bu laf cok komigime gitti

yani 1milyon km de bir cekici de cekebilr bmw yi. Cekici neden merco da BMW degil onu dusun. Cunku zaten bmw nin öyle bir modeli kasasi yok. Senin mantigina gore hicbir mercedes sorun yasamamali. Davutpasa mengerler in otoparkinda gunlerce arizali sekilde yatan merco lari sen gormuyorsun ben goruyorum. Her neyse cekici+km+dayaniklilik bu 3 u ile hicbir sey ispat edemezsin. Sadece merso cekicilerin dayanikliligini :)

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 10:35 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One
üye § 19 Haziran 2007, Salı - 12:03 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

ben önce dış görünüme sonra iç görünüm + konfor + teknik özelliklere sonra motora bakarak a6 diyorum. dış görünüm harici bmw 520d daha iyi olabilir bazı alanlarda ama, çok da büyük fark yoktur gibi gelio bana, ikisi de alman sonuçta. tabi senin seçimin.

zaten çok bi fark yok diye zorlandım :D.ama bmw burun farkıyla 1.
Sosyal ağlarda paylaş

araba alindi mi bilmiyorum ama yorumlarimi yazayim

oncelikle a6 alinacaksa kesinlikle quattro olmali, eger onden cekerse direk 5 serisine bakin.

quattro olunca da 2.0tdi var mi bilmiyorum ama varsa performansi yetersiz kalabilir.

yol tutuslari asagi yukari ayni, 5 azicik daha iyi.
konfor 5 biraz daha iyi.
ic mekan & genislik a6 daha iyi.
malzeme kalitesi a6 cok daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Mordrac_
üye § 19 Haziran 2007, Salı - 21:56 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

araba alindi mi bilmiyorum ama yorumlarimi yazayim

oncelikle a6 alinacaksa kesinlikle quattro olmali, eger onden cekerse direk 5 serisine bakin.

quattro olunca da 2.0tdi var mi bilmiyorum ama varsa performansi yetersiz kalabilir.

yol tutuslari asagi yukari ayni, 5 azicik daha iyi.
konfor 5 biraz daha iyi.
ic mekan & genislik a6 daha iyi.
malzeme kalitesi a6 cok daha iyi.

haklısın
quattro olsa hiç düşünmezdim zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Şu rengin güzelliğine bittim ben :)

Bitilen rengin resmi:
[spo] [/spo]

Tüm Audi modelleri için 30.000 renk kombinasyonundan bahsediliyor.

Orjinal metin:

said:
- Audi exclusive programme offers virtually infinite number of customisation possibilities across all Audi models, including in excess of 30,000 pre-mixed exterior paint colours
- Bespoke paint mixtures to match team colours, favourite lipstick shades etc also possible

Saygılar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...