matama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 s5 in rakibi m3 falan degil :) m3 iki numara buyuk gelir s5 e s5 in rakibi bmw 335i(turbo olan) 6 serisinin direk rakibi belki SL olabilir mercedes in ama a5 a4 in coupe u :) a6 nin degil belki bir gun a7 cikarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 o diil de RS2 olsa ne saçma olurdu ha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 audi itici gelio bana a3 sportback ler harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Olay 500.00deki şahin e binmek değil, arızalanan bir arabayı ondan çok daha eski bir mercedes in "çekmesi". binmek değil dikkat edelim "çekmek", fiiller önemli. Mercedes in kalitesi bugüne kadar hiç tartışılmadı, arkasından hiç "100.000km den sonra çok arıza yapar bu araba" denmedi. Çoğu kişi bmw ile mercedes arasındaki temel farkları az çok bilir, tabii ki bmw ler daha ataktır mercolardan her zaman ama bu ataklıklarını genelde servis yollarında kullanırlar. Tekrar ediyorum, macera arayan bmw onun harici herhangi birşey arayana merco ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sana yorumum yok cekici aracla normal arabayi karsilastiriyorsun neyse bos bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 matama, tabii ki bir çekici ile araba karşılaştırılması çok uygun olmayabilir ama iki arabanın arasındaki temel farklar çok bariz. Yanlışsam yanlışlarımı söylersin, beraber düzeltiriz. Nasıl mercedes "arabalığıyla" ünlüyse, şöyle de bir laf vardır: her gencin gönlünde bir bmw yatar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 BMWnin bence bugüne kadarki en büyük hatasıdır yeni 5 kasa. Hatta bütün yeni koca götlü 5 ve 7 BMW modelleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 jsh o çekici 450k km de servisten yeni cıkmıs olamaz mı abi, okadar açık parametre var ki yani anlattıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 simdi jsh birsey dedi :) geride alamiyor inatla dondurecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 tamamen zevk meselesi bu mercedes inde beğenileni var beğenilmeyeni var.bmw nin de var.hepsinin keyfi ayrı. uzaktan görmeyle yorum yapmak saçma :).hepsine binmek kullanmak detaylarını görmek gerek. ben mercedeslerin geç gaz yemesine alışamadım mesela :).ufak tefek şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 gellidus 3 coupe nin rakibi nasil a4 oluyor 4 kapi araba 3 ci nin rakibi a5 ve bunu inkar edemezsin :) hadi 3 serisi 4 kapinin rakibi a4 olabilir ama coupe asla s5 te dogal olarak m3 ün rakibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 JSH sana kesinlikle katilmiyorum. Enistemin 90 model 3.16si var ve herhalde suandea 300 350k km de. Yillarca istanbul-bodrum bodrum-istanbul yapiyor araba. Yillardir dedigim en az bir 10 sene. 1 defa yolda birakmadi. Sadece lastik patlatti ki bunu merco da yasayabilir. Ondan bir arabanin periyodik bakimlari duzgun yapilirsa hic bir sorun cikarmaz!! BMW ye dil cikarmanin manasi yok. Bunun haricinde uretimden kaynaklanacak sorunlari anca cok cok az bir oranda karsilasabilirsin. Yok atakliklarini servise giderken kullanirlar filan.. Bu laf cok komigime gitti yani 1milyon km de bir cekici de cekebilr bmw yi. Cekici neden merco da BMW degil onu dusun. Cunku zaten bmw nin öyle bir modeli kasasi yok. Senin mantigina gore hicbir mercedes sorun yasamamali. Davutpasa mengerler in otoparkinda gunlerce arizali sekilde yatan merco lari sen gormuyorsun ben goruyorum. Her neyse cekici+km+dayaniklilik bu 3 u ile hicbir sey ispat edemezsin. Sadece merso cekicilerin dayanikliligini :) [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 10:35 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ikisi de güzel de, ben audi hastasıyım. bmw de 2. sırada gelir ama... audi a6 ftw. audi sevmeyen bizden değildir ayrıca. bmw nin havası var adı var audiye göre tr de daha bi belki bilemem ama, audinin karosel dizaynı bmw ye çakar benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ben önce dış görünüme sonra iç görünüm + konfor + teknik özelliklere sonra motora bakarak a6 diyorum. dış görünüm harici bmw 520d daha iyi olabilir bazı alanlarda ama, çok da büyük fark yoktur gibi gelio bana, ikisi de alman sonuçta. tabi senin seçimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 prozzak s5 m3 in rakibi falan degil alay mi ediyorsun m3 100km ulastiginda s5 iki saniye fark atar :) RS5 m3 un rakibi s5 bmw 335 in rakibi azicik istatistiklere bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 dogrudur performans degerlerini bilmiyorum ondna duzeltiyorum rs5 m3 ün rakibi ama orada zaten benm belirtmek istedigim a5 ile 3coupe karsilastirmasiydi ::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: Sly-One üye § 19 Haziran 2007, Salı - 12:03 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ben önce dış görünüme sonra iç görünüm + konfor + teknik özelliklere sonra motora bakarak a6 diyorum. dış görünüm harici bmw 520d daha iyi olabilir bazı alanlarda ama, çok da büyük fark yoktur gibi gelio bana, ikisi de alman sonuçta. tabi senin seçimin. zaten çok bi fark yok diye zorlandım :D.ama bmw burun farkıyla 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 araba alindi mi bilmiyorum ama yorumlarimi yazayim oncelikle a6 alinacaksa kesinlikle quattro olmali, eger onden cekerse direk 5 serisine bakin. quattro olunca da 2.0tdi var mi bilmiyorum ama varsa performansi yetersiz kalabilir. yol tutuslari asagi yukari ayni, 5 azicik daha iyi. konfor 5 biraz daha iyi. ic mekan & genislik a6 daha iyi. malzeme kalitesi a6 cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yerden yere vurdun 5 kasayi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 beyler yeni model tt 3.2 kaça ? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 napcan 3.2 quattro yu tt de :) 2.0 al.gayet yeterli.60-70k euro arası 2.0 lar.donanımına göre 3.2 ler 80-90 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 3.2 tt alicagina 30 40 bin daha ekle cayman s falan al yani atla deve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: _Mordrac_ üye § 19 Haziran 2007, Salı - 21:56 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- araba alindi mi bilmiyorum ama yorumlarimi yazayim oncelikle a6 alinacaksa kesinlikle quattro olmali, eger onden cekerse direk 5 serisine bakin. quattro olunca da 2.0tdi var mi bilmiyorum ama varsa performansi yetersiz kalabilir. yol tutuslari asagi yukari ayni, 5 azicik daha iyi. konfor 5 biraz daha iyi. ic mekan & genislik a6 daha iyi. malzeme kalitesi a6 cok daha iyi. haklısın quattro olsa hiç düşünmezdim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Selam, TT'de quattro opsiyonu sadece 3.2 motor seçeneğinde mevcut. Neden 2.0T'de quattro yok anlayamadım gitti :( Eskiden 180HP'lik versiyonda opsiyonel, 225HP'lik de ise standarttı (öyle hatırlıyorum). Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Selam, Şu rengin güzelliğine bittim ben :) Bitilen rengin resmi: [spo] [/spo] Tüm Audi modelleri için 30.000 renk kombinasyonundan bahsediliyor. Orjinal metin: said: - Audi exclusive programme offers virtually infinite number of customisation possibilities across all Audi models, including in excess of 30,000 pre-mixed exterior paint colours - Bespoke paint mixtures to match team colours, favourite lipstick shades etc also possible Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar