Redogski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sanırım bmw 5den olucak araba.istediğimiz şekilde yaptırıp sipariş vericez heralde ağustos-eylül gibi gelicek araba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 a6>bmw 5 serisi değil miydi ya. alla alla. hiç düşünmeden a6 alırdım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yok abi özellikler motora fln bakınca bmw katlıyor.en ince ayrıntısına kadar inceledimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 motor umursanmıyomuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 motor önemli değil derken 3.plandaydı motor.arabanın kalbi sonuçta :D. 1.konfor+teknik detaylar. 2.dizayn görünüm 3.motor 1 de bmw aldı 2 de bmw audi eşit 2sininde kendi tarzı var 2side çok güzel 3 de bmwnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bmw iyi seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 mercedes in e serisi su an guncel kasalar arasinda en eskisi ve en ise yaramazi acikcasi ciddi manada son E serisi artik cok eskidi. O yuzden kesinlikle alinmaz yeni c serisi desen mesela farkliydi ama E serisi cok eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 C 220 CDI Avangarde cok cok çok şık olmuş gidip 5.20d alacağına alternatifin bu olabilir. M paket yerine de tabiki Mercedes'in AMG paketi derim ben. BMWler 100k km'den sonra çok sorunlu oluyor. Uzun ömürlü değiller Mercedes kadar. Ortalığın da deli gibi 5.20 olduğunu düşünürsek ben seçimimi iç/dış SLine paketli bi A6'dan yana kullanırdım. SLine'ın en çok yakıştığı model heralde A6. Ama tabiki C220CDI düşün derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Direksiyonunu görmedin tabi :=) Sırf şu direksiyonu bile C serisi almamak için çok büyük bir neden bence heheh Direksiyonu gör [spo][/spo] Ama dışına diyecek hiçbirşeyim yok :) Dışını gör [spo][/spo] Arkası biraz tipsiz denebilir. Birde tabii A6 ve BMW 5 serisi'nin bi sınıf altında [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 04:24 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Selam, Ahh direksiyon kopardı beni :)))))))) Bu arada DaimlerChrysler birlikteliği bitti gibi birşey duydum, doğru mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 chrysler satildi canim 1 ayi gecti uyuma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 4 kollu direksyon daha iimis, ne farkı var amg flnmı, dışı ztn leziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 yaa birtek banami oyle geliyor bilmiyorum ama.. Audi yi (a3 disinda) butun arabalardan daha iyi goruyorum ben tip olarak.. Soyle diyim gecen gun onumde a8 durdu yanina ustu acik kirmizi bir porsche 4s fln gibi birsey geldi durdu yani bedava verseler a8 i alip giderdim.. Gerci porsche da efsane idi ama boyle 90 i gecince arkada spoiler aciliyor otomatik fln :) neyse konuya gelirsek 520 ile a6 arasinda secim yapmak bence anlamsiz direk a6 :) mesela 645ci ile a5 arasinda secim yapmak gerekirsede a5 :) 7 serisi ile a8 lerdede a8 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 645 le a5 diyince bi durman gerekiyo orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 elmalarla armutlari karsilastirmayin s5 a5 bmw 3 serisi coupe un rakibi 6 serisi iki numara buyuk gelir ona :) porsche ile a8 olayina yorumda bulunamiyacam :) a8 iyi bir arabadir ama yani porsche ile nasil bir karsilastirma yani tamamen alakasiz bir kere porsche kullandiginizda herseyin anlamsiz oldugunu goruceksiniz sonra ferrari kullaniyorsunuz porschede anlamsiz kaliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Araba mercedes tir. Gerisi sonra gelir. Bodrum a giderken otobanda, kuzenimin 130.000 km de ki bmw sini (3.18i) 450.000km (abartmıyorum, kendisi itiraf etti) mercedes çekicisi çekti. o günden beri bmw e tövbe etti kendisi. Eğer macera arıyorsan tabii ki bmw, ama aradığın maceradan başka herhangi birşeyse, hepsini merco da bulursun ;) oldum olası audi leri sevemedim, bizim ark yeni tt almasa valla audi gözümde hala garip bi araba statüsünde kalıcaktı. tt bi başka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 nasil bos nasil bos bir yorum yani :) benim dayi var o dada dediki mercedes ucar bmw kacar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 gercekten bos bir yorum yapilmis. 130binde bmw arizalandi diye 500bin km deki taksi(sahin) e binince sahin daha iyi bir araba mi oluyor:) yapmayin gozunuzu seveyim [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 14:06 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 siniflar karisa karisa biri a5 ile 6 serisini karsilastirmis :) bende 3 serisi ile B serisini mi karsilastirsam hashaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 207 ownzzz ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Selam, BMW ile Mercedes kayısana hayran kaldım. Üstüne laf etmek bana düşmez artık. O arkadaşının da gözlerinden öpüyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Selam, [tekrarlanan mesaj] Saygılar. [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 15:52 tarihinde, paramecium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 a5 bmw3 coupelerın rakibi nasıl oluyor ya.. 3 coupe lerin rakibi a4 lerdir.. porsche a8 olayıda kişisel tercihtir ben buyuk adamım ona binecegıme a8 e binmeyi tercih ediyorum.. ama a5 in rakibi bmw3 rakibi derseniz ayıp olur yazık olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 s5 te m3 diyeceksiniz şimdi s5 m3 u alır katlar katlar koyar bagaja.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Selam, A4 saloon = 3 serisi sedan A4 avant = 3 serisi touring A4 cabrio = 3 serisi cabrio RS4 sedan = M3 sedan RS4 avant = M3 touring (yapmadıysa benim suçum değil :P ) RS4 cabrio = M3 cabrio A5 coupe = 3 serisi coupe RS5 coupe = M3 coupe Denklik bu şekilde. BMW'de denk kasa yoksa ben birşey yapamam :) Ama düşünülen denklik budur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar