Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW 520d vs Audi A6

Redogski

Öne çıkan mesajlar

C 220 CDI Avangarde cok cok çok şık olmuş gidip 5.20d alacağına alternatifin bu olabilir. M paket yerine de tabiki Mercedes'in AMG paketi derim ben. BMWler 100k km'den sonra çok sorunlu oluyor. Uzun ömürlü değiller Mercedes kadar. Ortalığın da deli gibi 5.20 olduğunu düşünürsek ben seçimimi iç/dış SLine paketli bi A6'dan yana kullanırdım. SLine'ın en çok yakıştığı model heralde A6. Ama tabiki C220CDI düşün derim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Direksiyonunu görmedin tabi :=) Sırf şu direksiyonu bile C serisi almamak için çok büyük bir neden bence heheh

Direksiyonu gör
[spo]
[/spo]

Ama dışına diyecek hiçbirşeyim yok :)

Dışını gör
[spo]

[/spo]

Arkası biraz tipsiz denebilir. Birde tabii A6 ve BMW 5 serisi'nin bi sınıf altında

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 04:24 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

yaa birtek banami oyle geliyor bilmiyorum ama..

Audi yi (a3 disinda) butun arabalardan daha iyi goruyorum ben tip olarak..

Soyle diyim gecen gun onumde a8 durdu yanina ustu acik kirmizi bir porsche 4s fln gibi birsey geldi durdu yani bedava verseler a8 i alip giderdim..

Gerci porsche da efsane idi ama boyle 90 i gecince arkada spoiler aciliyor otomatik fln :)

neyse konuya gelirsek 520 ile a6 arasinda secim yapmak bence anlamsiz direk a6 :)

mesela 645ci ile a5 arasinda secim yapmak gerekirsede a5 :)

7 serisi ile a8 lerdede a8 :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

elmalarla armutlari karsilastirmayin

s5 a5 bmw 3 serisi coupe un rakibi

6 serisi iki numara buyuk gelir ona :)

porsche ile a8 olayina yorumda bulunamiyacam :)

a8 iyi bir arabadir ama yani porsche ile nasil bir karsilastirma yani tamamen alakasiz

bir kere porsche kullandiginizda herseyin anlamsiz oldugunu goruceksiniz

sonra ferrari kullaniyorsunuz porschede anlamsiz kaliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Araba mercedes tir. Gerisi sonra gelir.
Bodrum a giderken otobanda, kuzenimin 130.000 km de ki bmw sini (3.18i) 450.000km (abartmıyorum, kendisi itiraf etti) mercedes çekicisi çekti. o günden beri bmw e tövbe etti kendisi.
Eğer macera arıyorsan tabii ki bmw,
ama aradığın maceradan başka herhangi birşeyse, hepsini merco da bulursun ;)
oldum olası audi leri sevemedim, bizim ark yeni tt almasa valla audi gözümde hala garip bi araba statüsünde kalıcaktı. tt bi başka :P
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

A4 saloon = 3 serisi sedan
A4 avant = 3 serisi touring
A4 cabrio = 3 serisi cabrio
RS4 sedan = M3 sedan
RS4 avant = M3 touring (yapmadıysa benim suçum değil :P )
RS4 cabrio = M3 cabrio
A5 coupe = 3 serisi coupe
RS5 coupe = M3 coupe

Denklik bu şekilde. BMW'de denk kasa yoksa ben birşey yapamam :) Ama düşünülen denklik budur.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...