Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 burada yazdığına göre bu işi yapan zibidiler kolayca bulunabiliyomuş. Yaptırım konusunda bişey yok aslında, başlığı gaz olsun diye yazdım ama adliyeye kadar gidebiliyo iş :) hem de kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ehe iyiymiş... eğer şifreni geri almaksa tek amacın bunu kendi başına da yapabiliyosun anlattıkları şekilde. ama microsoft sana senin kullandıgın ip yi listende kimlerin oldugu gibi sorular soruyo farklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 o ööle de burda kullanan dallamayı da bulabiliyosun ö güzelliği var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 noter destekli msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Çok iyiymiş, msn'im çalınırsa çalanın tespiti için kesinlikle başvururum. Gerçi elemanı adalete teslim mi ederim yoksa ben mi adaleti olurum bilemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 gizli sorusunu tuttugun takim nedir yapan ve nicki ultraslan43232 olan adamalr var bu ulkede zaten msn hacklerin coguda bu sekilde yapiliyor :P (neresi hack se bunun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben 2 kere tutturdum ilk arabanıza kartal yazarak asfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben arkadaşın msnyi ismini yazarak açmıştım mesela eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 asuahsuah isim mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar