Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 windowsun ses ayarlarında varsayılan midi diye birşey olması gerekecek. Eğer yoksa - ya da düzelmez ise donanım bölümüne yada darkhardware forumlarına sor. Ben işin windows kısmından pek anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ses ayarlarından midi çalma aygıtını değiştirerek dene sürekli, sonra aynısını kaydetme aygıtı için de seç.. windowsun onboard ses kartından sonra yeni kart taktığında böyle saçmalıkları olabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Eee... ...HymnOfSnuk'dan başka yollayan olmadı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Son gün 15i değil mi ? Çalışıyoruz işte bestek yapmak kolay mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Bestemin bir kısmı bitti de tam bitiremedim. Tatile çıkıyorum birkaç günlüğüne , yetiştiremezsem arkadaştan rica edicem benim pcden yarım kalmış versiyonu ( gerçi yarım kalmasın diye küçük bi son yaptım ) gönderecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Ben cekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Nedir son durum ? Kimler yolladı kimlerden ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Hiç baslattırma yoksa sövmeye başlayacağım. HymnOfSnuk'dan başka kimse yollamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Listede adımı görünce şok oldum. Katıldığımı hatırlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: Werewolf § 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:50 Hangi programı tavsiye edersiniz? Müzikten zerre anlamam ama az biraz vakit geçirmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Unutmuşum ben onu, yarışmadan çekiliyorum haliyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ben de yolladım bugün sana GERGE. [email protected] adresine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 aldm ama bu gidişle yarışma falan olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 metalciler juri yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 @Gerge :O @Fistan :O @Bi daha fistan yapma yaauu. ben böyle etnik bişeyler yapayım dedim deneysel takıldım. böhüüüeağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar