Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Running Man - 1987

Volfied

Öne çıkan mesajlar

1987 yapimi bi film, yannislikla sharereactor den indirmisim, cok hosuma gitti izledim az once.

Basrolde Arnie oynuyo. O yuzden ayri bi karizmasi var :P

Konusu basitce insanlarin cilginca izledigi bir televizyon sovu, bu sovda iste runner lar stalkerlardan kacmaya calisiyor. Kanalin sahibi dunyaca unlu sovmen. Civilian lari oldurmesi emredilen komutan arnie oldurmeyince hapse atiliyor, ve hapisten kactiktan sonra tekrar ykalanaip bu oyuna yarismaci olarak atiliyor. Ve onu anlatiyor.

Basitce boyle, 2017 de gecme falan. Arnie oldugu icin biraz komedi var filmde. Onun disinda en hosuma giden espri yasli adamin C'mon Mr. Spark demesi ve genc cocuklardan birinin Spark kim be diyince ona tip tip bakmasi idi :P

Oneririm herkese, sharereactor de bulabilirsiniz.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 04 October 2003 09:10 tarihinde demiş ki:
amazon.com'da baktım şimdi, richard bachman takma adıyla yazmış stephen king, ilk romanlarından biriymiş..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

bunlar da mı rumuz kullanıyomuş vakt-i zamanında
eheh enteresan tabe[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bi filmdi,hatta bi sahnesinde arnold oyuna girmeden hemen önce avukat gibin bi adam buna bişey imzalatıyo,kağıdı adamın sırtına koyup imzalıyo,sonra kalemi sırtına batırıyodu...içim acımıştı o zaman:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

bu film şey mi hani "sıfırın altında" vardı bi tane hokey oyuncusu gibi vs. tipler yarışanları öldürüyodu.
eğer o filmse ben izlediğimde bayılmıştım o filme. daha küçücük ufacıktım ama süperdi diye hatırlıyorum.
[edit: imdb den baktım, bahsettiğim filmmiş. tagline ı da şu: A game nobody survives. But Schwarzenegger has yet to play. ]
[hline][i]
qu est ce que c'est:viande

[Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 05 October 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...