Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO Beta Sunucu Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarin gereken seyler aciklandiktan sonra acilacak, dert etmeyin. Server su anda kararli yapida zaten, uzun vadede sizlerin ne isteyecegine de bakmamiz gerekli.
Mesaj tarihi:
beta olmaz bu saatten sonra. zaten bug bulan olmuyor pek :) betadayken millet nası keserim şunu diye düşünüyor. hem beta ne kadar uzarsa oyuncular da o kadar sıkılacak.
Mesaj tarihi:
hakkaten ya yataktan kalkıp kanepeye ordan kalkıp yatağa vuruyorum kendimi :D yok mu direk gm başlanan bi server? mümkünsü runuo olsun bağlantı dosyalarına elleşmek istemiyorum uo'nun
Mesaj tarihi:
Aklım bir sorun geldi.Mesela benim patiden bikaç samimi arkadaşım var uo oynamayan ben onların hesaplarını kullanarak bodcu vs. açacak olsam bu nasıl engellenir?
Mesaj tarihi:
hostname check ne demek bilmiyorum.Bod bence çok büyük bi sorun haksız rekabetin kralı olur öyle bi durumda ki yapan çıkacaktır mutlaka.Easy uo engellenemez ona hiç kasmayın:)
Mesaj tarihi:
Valla skill kasmada easyuo'nun nimetlerinden sonuna kadar faydalanan biri olarak, pvp'de inanılmaz avantaj sağlaması sebebiyle ben bile easyuo'nun engellenmesine taraftar olabilirim :P

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 18:30 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...