Crane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ya abi tahmini bir sure verin, saat basi denettirmeyin bos yere. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bugün açılmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ya bugün ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 evet bence bugün açılsın :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 yarin gereken seyler aciklandiktan sonra acilacak, dert etmeyin. Server su anda kararli yapida zaten, uzun vadede sizlerin ne isteyecegine de bakmamiz gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 siz o server üzerinde çalışırken kopyalayıp birini açsanızda bizde takılsak orda ne hoş olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 tükürdüüümü yalamaya geldim =p o arkadaşlarla muattab olmicam.... rp yapıcam bozmayın sakın rp mi combatla uğraşmıorm dalmayın plx =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ne zaman açılır yaklaşık Sailor ? :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bugün açarız inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 inşallah inşallaaaah *huşu içindedir* :p peki tamamen mi açılacak artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 beta olmaz bu saatten sonra. zaten bug bulan olmuyor pek :) betadayken millet nası keserim şunu diye düşünüyor. hem beta ne kadar uzarsa oyuncular da o kadar sıkılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 acilen yeni tuto yazılsın, stiki yapılsın kampanyası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ema şurda şöle bişi var: http://forum.paticik.com/konu.php?id=183002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 server açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kapalı şu an :( ne zaman açılır işteyim sıkılıyorum vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 sıcak ve can sıkıntısı = baygınlık, kendini yatağa vurma vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hakkaten ya yataktan kalkıp kanepeye ordan kalkıp yatağa vuruyorum kendimi :D yok mu direk gm başlanan bi server? mümkünsü runuo olsun bağlantı dosyalarına elleşmek istemiyorum uo'nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bugün kesin açılcak mı? wow accountımı aktive edicem kararsız kaldım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 büyük ihtimalle açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Aklım bir sorun geldi.Mesela benim patiden bikaç samimi arkadaşım var uo oynamayan ben onların hesaplarını kullanarak bodcu vs. açacak olsam bu nasıl engellenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hostname check? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 asıl bod mod değilde easyuo engellensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hostname check ne demek bilmiyorum.Bod bence çok büyük bi sorun haksız rekabetin kralı olur öyle bi durumda ki yapan çıkacaktır mutlaka.Easy uo engellenemez ona hiç kasmayın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Valla skill kasmada easyuo'nun nimetlerinden sonuna kadar faydalanan biri olarak, pvp'de inanılmaz avantaj sağlaması sebebiyle ben bile easyuo'nun engellenmesine taraftar olabilirim :P [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 18:30 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 aha açılmak üzere server galiba. uyarılar kondu :D had açınnn! şurda 1 hafta tatilim var zati ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar