Horrible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Aslına bakarsanız bu konulardan sıkıldm artık. Hatta her forumda her yerde bu ırak opersayonlarını ve ne biliim bu canlı bomba haberlerini görmek beni huzusuzlaştırıyor açıkcası. O yüzden bu topic'i açıp açmamak arasında çok kararsız kaldım... Ya nedir bu canlı bomba ihbarı sürekli... Şahsen ben ankarada oturuyorum ve çevremde birilerinin sürekli şurda canlı bomba varmıs, burda ki canlı bombanın tipi böyleymiş şeklinde ki söylemlerinden sıkıldım. Ne yapalım sokağa çıkmayalım mı artık anlamadım ki? Demin yine bi arkadaşımdan mail geldi. Kızılayda 4 tane canlı bomba var ve haber kesin kaynaktan diye... Sanki birileri halkı özellikle canlı bomba haberleriyle telaşlandırmak istiyor gibi. Bu hafta içinde duyduğum 4. şurada canlı bomba varmıs haberi...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: .... birileri halkı özellikle canlı bomba haberleriyle telaşlandırmak istiyor ...
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Valla ben istanbul'da oturuyorum ve bir tane bile duymadım. Tabi bu benim yeteneksizliğimden de olabilir ama istanbul'da rahatsız edecek seviyeye ulaşmadı sanırım.
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 zaten terörün amacı insanları telaşlandırmaktır, yapmak istedikleri şey bu..Oyüzden kulaklarımızı tıkamamı lazım böyle şeylere, canlı bomba varmış falan , varsa var eminim yetkililerinde haberi avrdır böyle şeylerden ve maksimum özeni gösteriyolardır devletine polisine güveniceksin..şahsım olarak canlı bomba varmış yokmuş pek önemsemiyorum, onların yapmak istedikleri şeyi gerçekleştirmelerine izin vermiycem..
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 terör için miting yapıyorlarmış televizyonun yalancısıyım tabii, ulan bunu yapıyorsunuz iyi güzel de terörün istediğini yapıyorsunuz demekten kendimi alamıyorum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bırsa için de söyleniyor 4 tane var diye hatta Hürriyet Bursa'da resimleri falan çıktı
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bizim burda patlıcakmış herkez konuşuyor pazara gitmeyin diye yine öskanlar pazar yerinde herkez laklak ediyor gereksiz yere ortam geriliyor huzursuzluk hakim oluyor yaa
PZero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 pfff canlı bomba var die 3 haftadır çarşıya bırakmıyolar bi yakalasam o bombayı varyaa
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bursa'ya 4 tane gelmişti biri Kaplıkaya Özdilek'de yakalanmış...
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 terörist yetiştirmek kolay iş tabi. zamanında hasan sabbah yapıyordu, şimdide git bah bomba uçur cennete gitçen bak
Öne çıkan mesajlar