Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı bomba olayları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslına bakarsanız bu konulardan sıkıldm artık. Hatta her forumda her yerde bu ırak opersayonlarını ve ne biliim bu canlı bomba haberlerini görmek beni huzusuzlaştırıyor açıkcası. O yüzden bu topic'i açıp açmamak arasında çok kararsız kaldım...

Ya nedir bu canlı bomba ihbarı sürekli... Şahsen ben ankarada oturuyorum ve çevremde birilerinin sürekli şurda canlı bomba varmıs, burda ki canlı bombanın tipi böyleymiş şeklinde ki söylemlerinden sıkıldım. Ne yapalım sokağa çıkmayalım mı artık anlamadım ki?

Demin yine bi arkadaşımdan mail geldi. Kızılayda 4 tane canlı bomba var ve haber kesin kaynaktan diye... Sanki birileri halkı özellikle canlı bomba haberleriyle telaşlandırmak istiyor gibi. Bu hafta içinde duyduğum 4. şurada canlı bomba varmıs haberi...
Mesaj tarihi:
zaten terörün amacı insanları telaşlandırmaktır, yapmak istedikleri şey bu..Oyüzden kulaklarımızı tıkamamı lazım böyle şeylere, canlı bomba varmış falan , varsa var eminim yetkililerinde haberi avrdır böyle şeylerden ve maksimum özeni gösteriyolardır devletine polisine güveniceksin..şahsım olarak canlı bomba varmış yokmuş pek önemsemiyorum, onların yapmak istedikleri şeyi gerçekleştirmelerine izin vermiycem..
Mesaj tarihi:
bizim burda patlıcakmış
herkez konuşuyor pazara gitmeyin diye yine öskanlar pazar yerinde herkez laklak ediyor gereksiz yere ortam geriliyor huzursuzluk hakim oluyor yaa
  • Yeni Oluştur...