paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Selam, Kapıcam elime bir +3 meşe, dalıcam valla :P Ufaklık izin verdiği müddetçe oynayabiliyorum, o da akşam 10'dan sonra gibi demek oluyor. Uo sonrası oldukça komplike zaten bu meret, bir de 'yaş 35 yolun yarısı' dramını ekleyince iyice kafa almaz oluyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 koskoca tfc efsanesi paramecium ne hallere düşmüş yalana gel dfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 The Pit questine kadar baya keyifli oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Kim hangi serverda oynuyor, halen oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Selam, Hâlâ oynuyorum. Lvl9 paladin'im. Cano diye mi ne başlayan serverdayım. Char adı Tadoorin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Önümüzdeki cuma gününden itibaren ddo'ya başlıyorum. Forumunun 'yeni oyuncu' bölümüne girip bakındım biraz. Oyuncu kitlesi fena değil gibi. VIP on dolar. VIP alıp başlayacağım ben. Icık cıcık paketiyle falan uğraşmak istemiyorum. Benimle birlikte sıfırdan başlayıp oynamak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Beni sevmiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar