Wayne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 benimki 15 dakka sürmüştü maghtten BL ye transfer ederkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 karakter bastığınız an gitmiyo, sıraya alınıyo saat balşımı ne tracker abakıyo gönderiyo işte, ama gemciyo genelde 6 saati enım bildiğim, ha gittiğiniz srver eya kendi serverınız veya loginserver göcer trakcer verify edemezse bilgileri beklersinzi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bbnm arkadaşın 4 gün sürmüştü paid transfer. bi de alakasız olcak ama cuce gelen kutunu temizler msn dolmuş pm atamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 maksimum 10 dk suruyor artik. Benimki 10 saniyede filan gecmisti hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 benimde öle transfer ettim girdim oynadim ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar