aytimania Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 zorunlu olarak sınav giriş belgesi,kimlik ve kalem gibi görünüo başka zorunlu olan bişiy var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 blessing of wisdom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 1 tane fotoraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 dildo.. ve kayganlaştırıcı krem olabilir elbette.. çalışmamış olanlar için tabii.. diğerleri için sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 SU! zamanında benim yaptığım gibi orda 3 saat kurumanın bi anlamı yok dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yanınıza kesinlikle seker falan almayın 1-2 soruda takılırsanız stresten yemege baslıyorsun tawsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ben suya şeker karıştırmıştım evden çıkmadan önce, hani böyle maraton mantığı hem su eksiğini hem glikoz eksiğini karşılarım filan diye ama iğrenç bişi olmuştu,sonra sınavda midem bulanmıştı filan o açıdan pek tavsiye etmem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 silgi de unutmayın. bi de çikolata falan olabilir yanınıza. sınaw ortasına doğru yersiniz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aslında öss öncesi bir sınav olması lazım.. "yıllarca okudunuz ancak öss'ye girmeye layık mısınız?" gibi bir adı olabilir.. bu sınavda oldukça basit olan "dahi anlamındaki de ayri yazılır" , "bağlaç olan ki ile ilgi eki olan ki" , "soru eklerinin yazımı" , "herkez,yalnış,beyenmek vb. imla hataları" gibi konular test edilip çıkan sonuca göre 18yaşına gelmiş (veya geçmiş) evladımızın durumu değerlendirilir ve hâlâ bunlardan bihaber olduğu ortaya çıkarsa zevkle ve şevkle dövülür.. Ne ÖSS'si doğrudan hastaneye (acil servise) yollanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 tabi bi de rahat kıyafetler gıyın sonra o sıcakta darlanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 sabah kahvaltıda ballı süt neyin yapıp iç la iç kafan çalışsın az derse aileniz aman ha içmeyin, gaz yapıyo çok fena, tüm sınav miğdem ağrımıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Yanınıza çikolata falan alıp sınav ortasında yemeyin. Yanınızdaki insanları o haşır huşurtu ile rahatsız edebilirsiniz(Bkz:Ben). Sınavdan 5 dk önce atıştırın. Hasta etmeyin adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 mp3 playerımı götürsem mi diye düsünüyorum girmeden biraz metallica dinler girerken bizimkilere weririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Birkaç kutu selpak mendil alın yanınıza, kimse oynayan bir sırada test çözmek istemez herhalde. Ben götürdüğümde sıram azer bülbül gibiydi, hemen sıkıştırdım mendilleri sıranın kenarlarına. Mühendis olacağım daha o zamanda belliymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 JsH ağzını öpeyim, epey iyi olur cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aslında öss cevap kağıdının üzerine konucak aynı boyutta asetattan delikli şeffaf kağıt fikri vardı, cevap kağıdında önemli yerleri elinle işaretledikten sonra üzerine geçiriyordun asetatı dosya gibi içine koyuyordun cevap kağıdını, plastik gibi bir malzeme üzerinde delikler olucaktı deliklerin altında ise şıklar, taşırma derdi yok 2 kat hızlı şık işaretle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 okumus uflenmıs seker goturun,wısdom katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 söylediler mi bilmiyorum, akıl fikir ve şans, hatta özellikle şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 dijital saat götürsem höt zöt derler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Şort giysem kılık kıyafet yönetmeliğine aykırı olur mu haberiniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 :D yok ama valla analog/dijital tartışması yaşandı dershanede ondan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: [şikayet et] § 16 Haziran 2007, Cumartesi - 16:35 [ özel msj ] aslında öss cevap kağıdının üzerine konucak aynı boyutta asetattan delikli şeffaf kağıt fikri vardı, cevap kağıdında önemli yerleri elinle işaretledikten sonra üzerine geçiriyordun asetatı dosya gibi içine koyuyordun cevap kağıdını, plastik gibi bir malzeme üzerinde delikler olucaktı deliklerin altında ise şıklar, taşırma derdi yok 2 kat hızlı şık işaretle:) chem ondan bana lazım kodlama yapamıyorum hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar