Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstünü göster ikonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop

bunları bi texte attıktan sonra xxx.scf yap olur.
quick lunch içinde

X:Documents and SettingskullanıcıadıApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch

altına atabilirsin. (yada sürükle bırak :P)
Mesaj tarihi:
Win + D Show Desktop
Win + M Minimize All yanlis hatirlamiyosam

ayni kapiya cikiyolar gibi gozukuyo ama Win + D minimize etmek yerine gorunmez yapiyodu yanlis hatirlamiyosam, bi daa +D ye bastiginizda geri cikiyolardi, Win + M nin geri donusu teker teker taskbar da tiklamak
Mesaj tarihi:
hıııı. cahil ben :P

edit : oha win + m yaptım always on top ayarlı winamp kayboldu ahaha. masa üstüne tıklıyorum yine yokoluyo. lol.

[ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 16:15 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok yaw ulaşabiliyodum winampa noob yaptın sen de beni :P sadece masaüstüne tıklayınca kayboluyo systrayden ikonuna tıklayınca geliyo. ama masa üstüne bi daha tıklayınca yine kayboluyodu :P (önce korktum, geçti sonra)
Mesaj tarihi:
said:
duzeltemediysen always on u kapa ac, oole cozuluodu

ya volfi hazır sen soylemişken bunu, ben cok sinir oluyorum bu duruma. düzeltmek için bir yol var mı bildigin, adam gibi hep always on top kalsın winamp.
Mesaj tarihi:
always on top çok abuk çalışan bi olay ya. başka bi programda da always on top çalışıyosa, bunlar birbirini es geçiyo. hangisine tıklarsan o üstte kalıyo. ya da ie-ffx (hatta photoshopta bile tam ekran yaparsan) ne kullanıyosan işte F11 yaptığında arkada kalıyo falan...
  • Yeni Oluştur...