pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Evet, bir salaklık sonucu (daha doğrusu simgeyi değiştirmeye çalışırken) ikonu sildim. Ne ettiysem de bir türlü geri döndüremedim. Yardım edebilecek var mı? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 abi anlamıyorum sizi yaa :) nasıl beceriyorsunuz böyle şeyleri hala aklım almıyor.. ben uğraşsam yapamam herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: [Shell] Command=2 IconFile=explorer.exe,3 [Taskbar] Command=ToggleDesktop bunları bi texte attıktan sonra xxx.scf yap olur. quick lunch içinde X:Documents and SettingskullanıcıadıApplication DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch altına atabilirsin. (yada sürükle bırak :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 windows tuşu + D fazlasıyla işine gorur (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 windows tuşu + M de işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Çok teşekkürler, hallettim sorunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 windows + m ne be? ahah cins migrozoft türkçe kısayol yapmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Win + D Show Desktop Win + M Minimize All yanlis hatirlamiyosam ayni kapiya cikiyolar gibi gozukuyo ama Win + D minimize etmek yerine gorunmez yapiyodu yanlis hatirlamiyosam, bi daa +D ye bastiginizda geri cikiyolardi, Win + M nin geri donusu teker teker taskbar da tiklamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 hıııı. cahil ben :P edit : oha win + m yaptım always on top ayarlı winamp kayboldu ahaha. masa üstüne tıklıyorum yine yokoluyo. lol. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 16:15 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 sag tik taskbar da, winamp in taskbar context menusunde ayarlarina giris olmasi lazim once :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yok yaw ulaşabiliyodum winampa noob yaptın sen de beni :P sadece masaüstüne tıklayınca kayboluyo systrayden ikonuna tıklayınca geliyo. ama masa üstüne bi daha tıklayınca yine kayboluyodu :P (önce korktum, geçti sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ha duzeltemediysen always on u kapa ac, oole cozuluodu daha sonrasi icin yaziyorum hem de boole yararli bi insanim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 win + m' e iki kere bastığında hep masaüstünü gösterio win + d' ye iki kere basınca tekrar eski haline dönüo. deli fark var ehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 win + m hakkaten garip bi olaymış ama yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: duzeltemediysen always on u kapa ac, oole cozuluodu ya volfi hazır sen soylemişken bunu, ben cok sinir oluyorum bu duruma. düzeltmek için bir yol var mı bildigin, adam gibi hep always on top kalsın winamp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bnmde gelmişti bikere başıma arkadaş msnden atmıştı butonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 always on top çok abuk çalışan bi olay ya. başka bi programda da always on top çalışıyosa, bunlar birbirini es geçiyo. hangisine tıklarsan o üstte kalıyo. ya da ie-ffx (hatta photoshopta bile tam ekran yaparsan) ne kullanıyosan işte F11 yaptığında arkada kalıyo falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar