Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk

AMO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben monk la oynamak istiyorum da bu monk un ozellkılerını hangı kıtplardan ogrenebılırım acaba ??[hline]Salla Bakarızzzzz :D
Mesaj tarihi:
monk ların ozellıklerı hangı kıtaplarda anlatılıyor feat leri special hareketleri fin[hline]Salla Bakarızzzzz :D

[Bu mesaj AMO tarafından 02 October 2003 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Players Handbook tan öğrenebilirsin
Buraya malesef yazamam çünkü en fazla özelliği olan classtır monk. ama Şöle diyim lvl 20 olunca 5 tane 1d20+4 lük yumruk atıyo ayı yavrusu[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır
Mesaj tarihi:
player's handbook war da 1 2 sayfa degınıp gecmıs yanı daha ayrıntılı nerden bulabılırım[hline]Salla Bakarızzzzz :D
Mesaj tarihi:
Hangi hayvanın yumruğu +4 magical olabilir kardeşim
Varmı dinimizde böle bişi[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate

Mesaj tarihi:
said:
Wulfgar, 02 October 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
Hangi hayvanın yumruğu +4 magical olabilir kardeşim
Varmı dinimizde böle bişi

zaten yok artık öyle bişey...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
Daha detaylı Monks Guide tadında bişi var ordan bulabilirsin.
Ama türkiyede biraz zor...
Ama www.wizards.com dan d&d ye gir orda monkla ilgili kitapları ara işte[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate

Mesaj tarihi:

zaten yok artık öyle bişey...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

Sanırım 3.5 te kaldırılmış bende öle bişiler duydum[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate

Mesaj tarihi:
çok çok daha detaylı sırf martial arts üzerine kurulmuş bir sistem var grim and gritty hp sistemini kullanıyor dnd 3rd ed Martial Arts system diye ararsan kazaa dan şurdan burdan bulursun...ama daha çok böyle eski japon veya modern dünyada geçenlerde uygun oluyor...mesela block and grapple diye bir technique var...normal dungeons and dragons ı biraz bozuyor..[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
  • Yeni Oluştur...