Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 paraşüt de götürmek lazım demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 daha beteri var 2 kişi karışmadan aktif hale gelmiyen sıvı patlayıcıları sondaj ile idrar kesesine doldurup, tuvalete işiyerek uçağı düşürebilir. bu şekilde bazı doping kullanan sporcular idrar testinden geçti en basit sıvı patlayıcı nitogliserin işte yıllar önce buldular, yakında yolcuların nitrogliserin içip içmediğini anlamak için boya tenekesini sallıyan makinelere benzer bişiye koyup sallarlar artık [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 14:01 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Havaalanında güvenlik garip iş. Geçen sonbahar Moskovadaki havalimanlarından birinden St. Petersburg'a uçarken gördüm. Büyükçe bir kutu var, iki tarafı perde ile kapalı. Adamın birini içeri soktular, bende üst arama kabini zannettim. Görevli öndeki bir tuşa bastı. Önündeki ekranda adamın iskeleti belirdi. Ben dumur... (Evet bir filmde vardı böyle birşey. Arnold-Mars ikileminde bir filmde sanırım). Moskovaya 5 defa gittim ama dış hatlarda o kutuyu görmedim bir daha ama iç hatların olayı farklı anladığıum kadarıyla, mesela iç hatlarda uçuş öncesi elde ayakkabı, ayakta poşet öyle dolanıyorsun havaalanında konrol noktaları arasında vs vs. İç hatlarda bir güvenlik paranoyaları var sanırım. Hatta eğer çıktı veriyorlarsa bende isterim diye geyiği dönmüştü (Evet böyle bir isteğim var. Boy rontgen çektirip ışıklı bir panonun önüne poster niyetine asacağım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Caki kesinlikle olmuyor. Bagaj buradan cikarken neyse de Turkiye ye donerken (eger yutdisina gidiyordan) 30 kg olacak en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar