myster1o Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 msn: [email protected] email: [email protected] 2 senedir oynadığım 70 human warrior(tank), arkadaslarımın "horde'a gel abi hepimiz burdayız" diyip, beni powerlevel'a zorladıkları, aldığım powerleveling'in 45. levelda yakalanması üzerine, kendim botla kasmaya devam etmem, ve blizzardın geçen pazar günü yaptığı banwave'de bot la kastığım account ve asıl accountımın 2sinin birden banlanması üzerine, tarihe karıştı. şimdi ise bi türk only guildde 2 senelik tanklık tecrubemi TBC contentiyle birleştirmek istiorum bunun için de tauren warrior charı satın almam lazım. bulamazsam yeni account alıp power leveling alıcam yine. varsa uygun fiyata, ulaşım bilgileri yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu charların Paid Character Transfer olayını yapmamış veya en yakın 6 ay önce yapmış olmaları tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 pazar alanini kullanirsan daha iyi sonuc alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 PowerLeveling te yakalanma nasıl oluyorki ? illegal yollarla kasmıyorlar benim bilidğim bot falan kullanımı yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 her powerleveling de farklı, ve hepsi bot kullanmadığını iddia edio. fakat eğer karakterin reputation'ları hiç artmamışsa, quest logunda ne son lvl 10 questleri varsa botla kasılmıstır. özellikle sitelerdeki reklamlara bakmak lazım, kendini ele veren şeyler var, mesela seçeceğiniz bir gathering profession'ını yapabildiğimzi kadar arttırıcaz derler. çünkü botlar otomatik skin, herb, mine yapar, ama senin leveling professionın levelindan hızlı artarsa artık diğer zone da toplamaya skillin yetmicek dolayısıyla öyle kalıcak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 walla bizim bi arkadas yaptirdi pl gayet bildigin cinli adam kasiyodu 8 saatik vardiyalarla hatta vardiyalari takip bile edebiliyoduk o derece adam az da olsa inglizcesiyle cevap veriyodu tellere yane bazilari dirke bole yapiyo hic quest yapmadi adam ama mesela sirf farm izledik baya uzun sure admai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bonepart hiç bot kullandın mı bilmiyorum ama, www.isxwow.net teki botlara bakarsan (ki 3 aylık 10$ bi subscription gerekio), bunlar tamamen kullanıcılar tarafından yazılmıs seyler ve opensource bot. isteyen alıp istediğini ekleyebilio. zaten ISX Community de nooblara prim yapmazlar, soru sorarsın mesela alacağın cevap "kimsenin sana yardım etme gibi bi zorunluluğu yok, botlara para vermiosun, insanlar iyi niyetlerinden kendi yazıdklarını seninle paylasıo, eğer kodlama bilmiosan aldığınla yetinmen gerekicek" oluo. ve burdaki botlarda her turlu ozellik var, senin charına whisper gelince mesela belirttiğin bi MSN adresine msg olarak gelio sen o MSN adresine MSN'den msg atarak oyun içi chara whisper atma emri verdirebiliosun. grind yapan powerleveler gorurseniz o bottur 99%, cunku hiçbi insan evladı o grinde dayanamaz hele ki quest yapmak cok daha hızlı atlatırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 nedne gördüğüm botların %90'ı hunter oluyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 çünkü hunter botla hem cok kolay level alıosun hem de kendi levelının üstündeki mobları cok rahat kesebiliosun. aynı sekilde warlock da en iyi botlanabilen class, 2 sinde de pet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 grim batol serverinda turk guildnde full epic sayılabilecek tank warriorum var guild ssc yapıyor suanda istersen görüsebilirz ama tek sorun charın orc olması :S inek oynamak istemende bi hayli ilginc dorusu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 +5% STA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar