Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grim Batol veya Boulderfist'ten alınık Tauren Warrior

myster1o

Öne çıkan mesajlar

msn: [email protected]
email: [email protected]

2 senedir oynadığım 70 human warrior(tank), arkadaslarımın "horde'a gel abi hepimiz burdayız" diyip, beni powerlevel'a zorladıkları, aldığım powerleveling'in 45. levelda yakalanması üzerine, kendim botla kasmaya devam etmem, ve blizzardın geçen pazar günü yaptığı banwave'de bot la kastığım account ve asıl accountımın 2sinin birden banlanması üzerine, tarihe karıştı.

şimdi ise bi türk only guildde 2 senelik tanklık tecrubemi TBC contentiyle birleştirmek istiorum bunun için de tauren warrior charı satın almam lazım. bulamazsam yeni account alıp power leveling alıcam yine.

varsa uygun fiyata, ulaşım bilgileri yukarda.
Sosyal ağlarda paylaş

her powerleveling de farklı, ve hepsi bot kullanmadığını iddia edio. fakat eğer karakterin reputation'ları hiç artmamışsa, quest logunda ne son lvl 10 questleri varsa botla kasılmıstır.

özellikle sitelerdeki reklamlara bakmak lazım, kendini ele veren şeyler var, mesela seçeceğiniz bir gathering profession'ını yapabildiğimzi kadar arttırıcaz derler. çünkü botlar otomatik skin, herb, mine yapar, ama senin leveling professionın levelindan hızlı artarsa artık diğer zone da toplamaya skillin yetmicek dolayısıyla öyle kalıcak falan
Sosyal ağlarda paylaş

bonepart hiç bot kullandın mı bilmiyorum ama, www.isxwow.net teki botlara bakarsan (ki 3 aylık 10$ bi subscription gerekio), bunlar tamamen kullanıcılar tarafından yazılmıs seyler ve opensource bot. isteyen alıp istediğini ekleyebilio. zaten ISX Community de nooblara prim yapmazlar, soru sorarsın mesela alacağın cevap "kimsenin sana yardım etme gibi bi zorunluluğu yok, botlara para vermiosun, insanlar iyi niyetlerinden kendi yazıdklarını seninle paylasıo, eğer kodlama bilmiosan aldığınla yetinmen gerekicek" oluo.

ve burdaki botlarda her turlu ozellik var, senin charına whisper gelince mesela belirttiğin bi MSN adresine msg olarak gelio sen o MSN adresine MSN'den msg atarak oyun içi chara whisper atma emri verdirebiliosun. grind yapan powerleveler gorurseniz o bottur 99%, cunku hiçbi insan evladı o grinde dayanamaz hele ki quest yapmak cok daha hızlı atlatırken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...