Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerli araba => Etox

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

35000-40000 ytl falan olsaydı fiyatı "kafa goz yara yara ogrenırler zamanla ısı" dıyecektım. hatta sektorde basıbos dolasan gıdıp pazarlamacı falan olmaya kalkan makıne ve elektronık mezunlarına yenı ıs ımkanlarını yavas yavas yaratmaya bıle baslarlardı. ama 85bin i gordum dırek ıptal oldum. kım verır o parayı buna be?
Sosyal ağlarda paylaş

85k kafasızlık.
biraz sermaye olsun, ceplerine girsin compansate etsin diye vermişler fiyatı da, anam sen "sıfırdan" araba üretip bide ilk aletten kar etmeye calismakla biraz hata ediyosun sanki. ureticen bi 100 200 tane zararina, sonra yavas yavas olur o isler.
öle her 100 200 milyar biriktiren gidip araba uretemez dogal olarak
Sosyal ağlarda paylaş

o daha büyük yatırım ister. Öyle bi arabayı çok büyük miktarda satmak gerekecek bi kere. Bu durumda zaten maliyetin mecburen düşük tutulmasının da yardımı ve Türkiye'deki yolların da etkisiyle, kısa sürede araca tamir-bakım servisi istasyonları gerekicek. Bu da bi sürü yük demek. Çok basit açıkladım aslında daha bi sürü olayı var tabii. Bu yüzden spor otomobil yapmak daha kolay, çünkü pazarı ufak, ama yine de alıcısı var. Böylece daha az alıcı olacak, daha büyük sermaye gerekmeyecek vs. vs. Bu araç tutarsa, bi model daha çıkar, sonra bi tane daha... falan şeklinde gider, abuk subuk bi kriz olmazsa, iktidarın suyuna gidilirse, bi sürü abuk etken doğru olur ve bunlar da iyi yönetmeyi başarırsa bu firmayı, yavaş yavaş bahsettiğiniz aracı üretecek hale gelinir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...