paspatur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bir yakınım iş için 15 günlüğüne Amerika 'ya gidecek. Amerikada ne ucuzdur? Örneğin elektronik ucuzmudur? Saat ucuzmudur? Cep telefonu alınabilir mi? Onun dışında ucuz olacağını tahmin ettiğim giyim kuşam nike mike olayına pek giresim yok.
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Valla herşey ucuzdur buraya göre. Neye ihtiyacın varsa aldır
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 aslında değil, belirli elektronik cihazlar ucuz sadece. Yiyecek içecek mesela daha pahalı. Amerikaya 2 defa gittim, ikisinde de güzel bir şey almadan döndüm. Gps alıcaktım mesela, inanılmaz pahalılar. O yüzden amerikadan getirtilebilecek şeyler normalde kargo ile ülkeye sokulurken zorluk çıkartan şeyler. Bunlar da ipod gibi şeyler. Bir de bilgisayar oyunları güzel fiyatlara bulunabiliyor. Hardware de alınabilir. Bir de cep telefonu konusunda dikkatli olun, amerikadaki standartlar dünyadaki hiç bir yer ile uyuşmuyor. Telefonların frekansları bile farklı. Eğer alışveriş seviyorsanız çin, dubai, japonya gibi yerler daha güzel. Dubai 2-3 yıl içinde çok güzel bir yere dönüşücek, inanılmaz büyük bir çin pazarı var kapalı. Amerika yalan:). Kılıç almak istiyorsanız da prag güzel. Ultimadan çıkmış gibi lan şehir, kullandıkları para birimi uodaki gpye yakın değerlerde zaten.
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 PS3 ve/veya I-POD öne çıkan ürünler. Fiyat verebilecek olan var mı?
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: seviyorsan abercrombie bunu demek için girmiştim topiğe asfdsg
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ps3 60gb 599$ a aldım abd'den turkiyede 1.500YTL
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Converse. Çok çeşit var. (ayrıca çok güzel modifiye ediyorlarmış converse'ini)
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ismarlama bi sey alamazsin. Gidip magzalarda dolasman gerekli. Clearance'ta bir sey gorursen giyecek acisindan ucuza almis olursun. Ozellikle ucuz Nike'lari oyle aliyoruz, yoksa ayni fiyata geliyor. Elektronik konusunda, "elektronik" cok genis bir kavram. Eskiden hicbir sey bulunmazken, simdi her sey bulunuyor Turkiye'de. Dahasi ben kablo vs. gibi seyler almak icin TR'ye gelmeyi bekliyorum; burda gereginden fazla oyle incik cincik seyler. Ama TR'de populer seyler, burda biraz daha ucuz. iPod olsun, foto mak. olsun ucuz. Bu tur seyleri zaten ya BestBuy'dan ya da CircuitCity'den alacaksin. Eh gittiginde tum magazayi dolasir, ne ucuzsa alirsin... Saat konusunda herhangi bir dukkandan alacagin saat emin ol daha pahaliya gelecektir. En karli yolu Amazon'dan siparis vermek. Fakat sorun surda ki otelde kalacaksan oraya Amazon'un delivery yapip yapmayacagina emin degilim. 2 gunluk shipping'i secersen belki olur ama kacirma ihtimalin de yuksek, onun icin riske girmeye deymez. Converse'leri modifiye ettiremezsin, edilmisini bulup alirsin. O da nereye gittigine bakar. Allahin dagina gidiyosan converse alacak yer bulamazsin... Ama buyuk sehirlerden birine gidiyosan, oturup sokak sokak dolasman lazim ki o da ucuz degil. Ucuz converse'ler internetten siparis edilenler. 2 haftalik geldigin bi yerde yukarida anlattigim gibi siparis olayi sakat... Asil bomba "gothic" gozuken yerlere girdiginde icerde kullanilmis esya sattiklarini gorursun. Bu esyalarin cogu iyi durumdadir (zaten muhtemelen calintidir, tabi bu kismi seni pek ilgilendirmiyo). Boyle bir kac dukkana girdigin zaman illaki begendigin bir seyler cikiyor; deri montundan tutta, ayakkabisina, bircok seyi ucuza aliyorsun. Yanniz iyi seyler bu gibi yerlerden alinmaz. Yani duzgun bir takim elbiseyi boyle bi yerden almazsin... Gunluk kullanim icin alisveris mekani bu bahsettigim yerler. EDIT: Elektronik icin www.bestbuy.com'a gir. Ordaki fiyatlarla karsilastir. Yanniz bi de gidecegi yerdeki dukkanda olup olmadigina dikkat etmen gerek, her bestbuy'da her alet bulunmuyo... [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 22:36 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 alienware bi sistem sipariş edilir. rahat rahat mutlu mesut gezilir...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 alienware güzel fikir. ayrıca bol bol pahalı fotoğraf makinesi lensi :) ayrıca benim gibi koca götlü isen, pantolon.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 riglous arkadaşım söylemişti bir alışveriş merkezinde standda ediyorlarmış modifiye converse'leri.
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Alienware siparis etmen icin muhtemelen senden ABD kredi karti isteyeceklerdir bu bir. Ikincisi o bilgisayarin hazirlanmasi muhtemelen 2 haftadan fazla surer. Dolu bavulla gelen adamin o kasayi sigdirmasi zor (ben bavula kasayi koyup kenarlarina cizilmesin diye tisortleri sikistiriyorum) bu da uc. Ayrica herhangi bir sey bozulursa o aleti tekrar ABD'ye goturmek basa bela, bu da dort. Prawler iyi hatirlatti, kitaplar epey ucuz. Orjinal kitap almasini soyleyebilirsin... @SpiderS_DangeR, arkadasin iyi denk gelmis, ben 3 senedir oyle bir sey gormedim. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 22:46 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ben GMAT kitabı getirtiyorum tanıdığa. Fotokopi fiyatına orjinal kitaptan çalışacağım. Oh ne güzel.
Mino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Dizüstü bilgisayar çok revaçta yurtdışına çıkanlarda.
Necro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Manga aldır death note love hina bunların serisi yok buralarda [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 23:30 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 amerikada olan herşey türkiyede var. taylandda bile var. beleş gelcekse elektronik bişiler sipariş edilir :D
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Orada ne daha ucuzdur diye sormuştum. Yoksa hepsi burada da var elbet.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ps3 599$ orada edit: 60gb [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 23:45 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hehe buz mavisi 501 ve dexter washables :) Hoşgeldin 90lar :)
Öne çıkan mesajlar