Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aydın Örs İstifa Etti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
200. yılınızda lebron da gelir neden olmasın?
le fantezi benimkide işte..
Aydın Örs Türkiye'de en iyi koçlardan biri olduğu süphesiz basketbol tarihin en önemli başarılı hep onla kazanıldı ayrıca inanılmaz bi savunma zekası var o adamda çok büyük bi kayıp takımın düzeninde bozar bence bu haber.
Mesaj tarihi:
Tanjevic gelmez yani milli takımda gayet başarılı adam bırakacağını sanmam.Şahsen ben böyle bir milli takımı bırakıp aynı ülkenin lig takımlarından birine hayatta gitmem.Tabii kişisel tercih ona kalmış.

Aydin Örs'ün gitmesi Fenerbahçe'de büyük bir eksiklik değil bana kalırsa.Savunmayı iyi yapıyor kabul ama çok eksik yönleri var,çok gereksiz yerlerde oyuncu değişikliği yapıp takımın kimyasını bozma huyu var bir kere.Adamın başarıları da bana kalırsa gaza gelmiş bir milli takım ve basketbol taraftarı sayesinde oldu,Aydın Örs'ün katkısı tabii vardı ama abartılacak kadar değil.

sevmiyorum kısacası :)
  • Admin
Mesaj tarihi:
"Basketbolda sezonu şampiyonlukla kapayan Fenerbahçe Ülker'in coachu Aydın Örs, genel menajerlik teklifini kabul etmeyerek istifa etti. Milli Takım coachu Bogdan Tanjevic, Fenerbahçe'nin teklifine prensipte "evet" dedi"

Kaynak
Mesaj tarihi:
büyük ayıp etti yönetim.
aydın örs bu takımı en kötü halinde aldı fenerbahçe aşkıyla....
çok ayıp ettiler çok...
zaten taraftar çok kızgın bu konuda antudakilerin çoğu ucacak tanjevice zaten
Mesaj tarihi:
Tanjevic'in Fenerbahçe'ye gitmesi kariyerini baltalamak anlamına gelir,hayır Fener'e gitti diye değil milli takımı o ülkenin bir takımına gitmek zaten kişi için bir hata.

Fenerliler zaten sevmiyordu Tanjevic'i,gerçi hem milli takım hemde lig takımında antrenörlük yapan kişiler var ama bizim federasyonun izin vereceğini sanmam.

Şimdi şunu tartışalım,Tanjevic'in yerine kim gelecek :) Murat Didin plx
Mesaj tarihi:
Hayır tanjevic zaten hem milli takımı hem feneri çalıştıracak.

olayın perde arkası şu;

tanjevic bu sene milli takımın yanında başka bir klupde çalıştıracağını söylemişti zaten. italyadan ispanyadanda teklifler olunca federasyon başkanı turgay bilmemnegiller ki mahmut uslunun yakın arkadaşıdır bu konuda ısrar etmiş filan mahmuta çünkü italyaya fln giderse millitakımı çalıştırması çok zor olacak sonuçta türkiyede bir takım ve milli takım mı yoksa itayada bir takım ve milli takımmı diye düşününce türkiye olması daha hayırlı. mahmut usluyla konusmuslar filan anlaşmışlar.

olay budur.
yönetim yanlış yaptı.
Mesaj tarihi:
said:
Tanjevic'in Fenerbahçe'ye gitmesi kariyerini baltalamak anlamına gelir,hayır Fener'e gitti diye değil milli takımı o ülkenin bir takımına gitmek zaten kişi için bir hata.

aydın örs milli takımda görev yapmamışmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum
Mesaj tarihi:
yalnız aydın örs istifasini verip gitmişti,Tanjevic hem milli takımı yönetecek hemde Fenerbahçe'yi.

Bu Fenerbahçe için çok iyi bir şey kabul ediyorum ama milli takım için çok büyük eksi olacaktır.
Mesaj tarihi:
milli takımla fbyi aynı anda çalıştırcak ayrılmıyor

niye eksi olsun sezon içindeyken milli takımla bi ilgisi yok zaten

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 13:21 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...