eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 şok oldum garip geldi neden acaba
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Başkan basketbol şubesinin başına geçmesini istemiş, oda kabul etmemiş. konuşulanlar bu...
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 iyi biri değil ki daha iyisini getirtebilirsiniz.Oldum olası Aydın Örs'ü sevmedim nedense.
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 101. yılda phil jackson diyorum,çok mu abarttım neden olmasın,ya olursa?(kabul ediyorum tam bir fantazi ama aşığız napalm?
tellos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 200. yılınızda lebron da gelir neden olmasın? le fantezi benimkide işte.. Aydın Örs Türkiye'de en iyi koçlardan biri olduğu süphesiz basketbol tarihin en önemli başarılı hep onla kazanıldı ayrıca inanılmaz bi savunma zekası var o adamda çok büyük bi kayıp takımın düzeninde bozar bence bu haber.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Tanjevic gelmez yani milli takımda gayet başarılı adam bırakacağını sanmam.Şahsen ben böyle bir milli takımı bırakıp aynı ülkenin lig takımlarından birine hayatta gitmem.Tabii kişisel tercih ona kalmış. Aydin Örs'ün gitmesi Fenerbahçe'de büyük bir eksiklik değil bana kalırsa.Savunmayı iyi yapıyor kabul ama çok eksik yönleri var,çok gereksiz yerlerde oyuncu değişikliği yapıp takımın kimyasını bozma huyu var bir kere.Adamın başarıları da bana kalırsa gaza gelmiş bir milli takım ve basketbol taraftarı sayesinde oldu,Aydın Örs'ün katkısı tabii vardı ama abartılacak kadar değil. sevmiyorum kısacası :)
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 allahım gene herkes atıp tutmus aydın örs bundan sonra koçluk yapmayacağını açıklmış bu arada fenerbahçe pesiç i istiyormuş.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Admin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 "Basketbolda sezonu şampiyonlukla kapayan Fenerbahçe Ülker'in coachu Aydın Örs, genel menajerlik teklifini kabul etmeyerek istifa etti. Milli Takım coachu Bogdan Tanjevic, Fenerbahçe'nin teklifine prensipte "evet" dedi" Kaynak
cemad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 fener yönetimi başka td ile anlaşmıştır aydın örs de istifa etmiştir
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 büyük ayıp etti yönetim. aydın örs bu takımı en kötü halinde aldı fenerbahçe aşkıyla.... çok ayıp ettiler çok... zaten taraftar çok kızgın bu konuda antudakilerin çoğu ucacak tanjevice zaten
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Tanjevic'in Fenerbahçe'ye gitmesi kariyerini baltalamak anlamına gelir,hayır Fener'e gitti diye değil milli takımı o ülkenin bir takımına gitmek zaten kişi için bir hata. Fenerliler zaten sevmiyordu Tanjevic'i,gerçi hem milli takım hemde lig takımında antrenörlük yapan kişiler var ama bizim federasyonun izin vereceğini sanmam. Şimdi şunu tartışalım,Tanjevic'in yerine kim gelecek :) Murat Didin plx
cemad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 murat didine tapıyorlar şu anda gelmez hayatta. milli takıma adam mı yok bulunur elbet
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Hayır tanjevic zaten hem milli takımı hem feneri çalıştıracak. olayın perde arkası şu; tanjevic bu sene milli takımın yanında başka bir klupde çalıştıracağını söylemişti zaten. italyadan ispanyadanda teklifler olunca federasyon başkanı turgay bilmemnegiller ki mahmut uslunun yakın arkadaşıdır bu konuda ısrar etmiş filan mahmuta çünkü italyaya fln giderse millitakımı çalıştırması çok zor olacak sonuçta türkiyede bir takım ve milli takım mı yoksa itayada bir takım ve milli takımmı diye düşününce türkiye olması daha hayırlı. mahmut usluyla konusmuslar filan anlaşmışlar. olay budur. yönetim yanlış yaptı.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Kötü olacak böyle olması,bana kalırsa yurt dışında çalıştırması çok daha iyi olurdu böyle olacağı zaten daha önceden kararlaştırılmışsa...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: Tanjevic'in Fenerbahçe'ye gitmesi kariyerini baltalamak anlamına gelir,hayır Fener'e gitti diye değil milli takımı o ülkenin bir takımına gitmek zaten kişi için bir hata. aydın örs milli takımda görev yapmamışmıydı ben mi yanlış hatırlıyorum
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yalnız aydın örs istifasini verip gitmişti,Tanjevic hem milli takımı yönetecek hemde Fenerbahçe'yi. Bu Fenerbahçe için çok iyi bir şey kabul ediyorum ama milli takım için çok büyük eksi olacaktır.
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bence Tanyevic olayı kötü olmuş milli takım için [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 11:37 tarihinde, Dregoth tarafından güncellenmiştir ]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 milli takımla fbyi aynı anda çalıştırcak ayrılmıyor niye eksi olsun sezon içindeyken milli takımla bi ilgisi yok zaten [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 13:21 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
tellos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Oktay Mahmudi de Efes'ten ayrılmış Milli takımla anlaşsa süper olur bence.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 tanjevic hala milli takımda
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 gönderirler onu yakında. hem milli takım hem kulup olmaz diyip.
bya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 efesin yeni koçu david blatt da hem efes'in hem rusya'nın koçuymuş. oluyor böyle şeyler demek ki.
Öne çıkan mesajlar