Stifler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bu aralar biraz sıkıştı g.tüm o yüzden fazla topic açtım özür dilerim ama bu son sorum... Şimdi ben yetenek sınavıyla gircem üniversiteye össde herhangi bölümün 200 puanını geçenler alınır diyo. buna söz1 de dahil mi? yani söz1 dede 200ü geçsem oluyomu yetenek sınavlarında yoksa illa 2.bölüm mü lazım söz2 puanı say2 puanı gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 birinci bülümde herhangi bir puan dalında 180'i geçmeniz lazım diyorlardı geçen yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 öss kitapçığı yok mu?yazıodur orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yazmıyo hocam biyerde bulamadım... şimdi gazi iletişim tasarım 200 puan istiyor... herhangi bölüm yazmışlar her yetenekle alan yer gibi ama yetenekle alan yerlere birinci bölümler dahilmidir? yani söz1den 200 alsam oluyormu. yoksa illa söz2demi geççem 200 puanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu yaziyor hocam? Özel yetenek gerektiren lisans programlarına önkayıt yaptırabilmek için; Söz1, say1,ea1,öss dil en az bilmemne puan... yani tüm yetenekle alan yerler 1.bölümdeki puana mı bakıyorlar? birde şöyle birşey var: Söz1, say1,ea1,öss dil puanlarından 160ın altında alanlar için yerleştirme puanı ( YÖSS) hesaplanmayacaktır. Söz2,say2,ea2 puanlarından 185in altında olanlar için YÖSS puanı hesaplanmayacaktır. Şimdi benim söz1 puanım 160ın üstünde olursa ama söz2 puanım mesela 185in altında olursa sınavım hesaplanmıyor muı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Özel Yetenek için sadece 1. bölümü yapman yeterli. 2.bölüme hiç dokunmasan bile farketmez. Puan ise okuluna göre değişiyor. En aşağı 160 en fazla 185 gördüm İstanbul'daki okullarda daha yüksek isteyen görmedim. Puan türü ise herhangi birisi. Hangisi yüksekse onu kabul ediyorlar. İster sos,ister ea,ister say puanıyla girebilirsin. Ha bu arada eğer puanım düşük o yüzden özel yetenkle gireyim diye düşünüyorsun ve bugüne kadar bir çalışma yapmamışsan giremezsin biryere :) Tek seçeneğin haftada 6 gün,günde 8 saat hızlandırılmış kurslara gitmek ama sadece özelleri kazanabilirsin. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 18:40 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yok hocam çalışmam var merak etme =) şimdi şundan eminmisin hocam eğer ben söz1 den 200 yaparsam ikinci bölümün bir önemi yok mu? 185 almam gerekmiyor mu ikinci bölüm yüzde yüz eminim diyebilceğin birşey var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yüzde yüz eminim çünkü geçen yıl bunu yaptım :) 2. bölüm sıfır hiç elimi bile sürmedim 1. bölüm eşit ağarlık puanıyla girdim sınavlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abi zaten ne fark edecek sınava 2 gün almış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hocam çalışyım ztn ama sos 2 de calsımadıgım yerler var ona göre çalışcam :D sensible değişmemiştir dimi sistem_? ve sen ikinci bölüme girmeme rağmen sınavın iptal olmadı dimi.. ya çok soru soruyorum kusura bakma da napalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yok yahu olur mu öyle şey iptal falan olmadı :) Ve sistem falan değişmedi rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya zaten söz1den 230 civarı alıyorum ben daha çalışmiyim yani o zaman dimi ikinci bölüme hiç gerek yok :D tamamdır bi de össyi arayıp teyit ettimmiydi oh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Zaten çalışsan ne olacak ki eheh 2 günde 1 puan bile artmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 zaten gerek kalmadı çalışmama dediğin doğruysa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bak bir arkadaşım vardı, okul okul dolaştı kemanıyla, bütün yetenek sınavlarını geçti, ösese puanı düşük diye almadılar. birinci bölüm 185i geçsen yetiyor teoride ama pratikte yetmiyor yani. elinden geleni ardına koyma o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Arkadaşın kandırmış seni :) Kazanamayınca "öss düşük ondan almadılar" demiş bence. Çünkü o iş öyle işlemiyor. Bütün herşeyi birlikte değerlendirip sınavı geçtin veya geçemedin diye internette falan açıklama yapıyorlar. Öss puanın düşük o yüzden kazanamadın demiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Belki onun girdiği sınavda öss puanını ekliyorlardır. Hala öyle mi bilmiyorum Yıldız'ın Görsel İletişim Tasarımı bölümü eskiden hem belirli bir puan barajını geçmenizi istiyor hem de yetenek sınavı puanıyla öss sayısal puanını topluyor, o toplama göre öğrenci alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Hepsine ekliyorlar zaten. %5 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 2 sene önce bnm girdiim yetenek sınavında tabi o zmn eski sistem vardı her hangi bi alandan 185 i geçersen alıyolardı sınava deişmiş olabilir muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar