Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOD MMO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nexcat

2004 de almistim ben bunu.

kimse yoktu o zamanlar turk...

%99 mining ile ugrastim.

5 seneden kastim kisa surede 5 senelik omrumu yedi oyun :D

muzikleri acip mining yapiyodum allam yarabbim.
Mesaj tarihi:
battleshiple mine yapiyordum sonra biri geldi patlatti hulka gectim falan filan.

ne bayiyordu varya anlatamam. cok sevdim ama bir sure sonra fena daraltti.

neyse konumuz wildstar bu konu koruma altinda. eso konusu degil burasi her sacma sapan seyi yazalim :D

abi ben cok geldim sizlerin olusturdugu kanallara. 2004 gorunce millet saygilar abi falan diyordu skill pointlerden falan :D

bende diyordum noobum. skill point kastim durdum miningde :(

cok cagirdim zamaninda bizim guildden ama olmadi wow izin vermedi :(
Mesaj tarihi:
Benim ilk karakter de Alex Exodous'du. Ben de 2004'de başladım. Creed Demastikus ve Leila Kanz'la tanıştım bir süre sonra.

Zaten ilk zamanlar maden kazmaktan başka yapacak bir şey yoktu ki Eve'de...
Mesaj tarihi:
Sattın mı Nexcat'i peki. Çünkü nick yabancı değil. Belki sattıysan alan kişiyle karşılaşmışızdır. Razor'da falan oynadıysan orada da karşılaşmış olabiliriz.
Mesaj tarihi:
Yav tek oynadıysan tabii sıkılmışsındır. Beş yıl iyi dayanmışsın tek başına. Türk grubuna girseydin bırakamazdın. Kan, vahşet, dram, göz yaşı, geyik, muhabbet ve hala devam eden dostluklar. Ahahaha.
Mesaj tarihi:
O değil de yapımına ara verilmişti di mi bunun... :( Ne hayalini kurmuştum la şu oyunun, Warhammer'dan sonraki ikinci gözdem olacaktı. peh
Mesaj tarihi:
Hadi ya, ben tüm White Wolf ekibini işten çıkarıp oyunun yapımına ara verdiler diye hatırlıyorum mali durumdan ötürü. Yanlış hatırlıyorum demek ki... İyi bari, hala bi umut var o zaman. :)-D
  • Yeni Oluştur...