Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 excel mmo yapmaya benzemiyor tabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Kanuni, harbiden toplam kaç dakika oynadır Eve online'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 5 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 word olacaktı :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Oyun içi isim neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 nexcat 2004 de almistim ben bunu. kimse yoktu o zamanlar turk... %99 mining ile ugrastim. 5 seneden kastim kisa surede 5 senelik omrumu yedi oyun :D muzikleri acip mining yapiyodum allam yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Harbi mi? Dur biz seninle oynadık ya. Necrons'da veya başka bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 battleshiple mine yapiyordum sonra biri geldi patlatti hulka gectim falan filan. ne bayiyordu varya anlatamam. cok sevdim ama bir sure sonra fena daraltti. neyse konumuz wildstar bu konu koruma altinda. eso konusu degil burasi her sacma sapan seyi yazalim :D abi ben cok geldim sizlerin olusturdugu kanallara. 2004 gorunce millet saygilar abi falan diyordu skill pointlerden falan :D bende diyordum noobum. skill point kastim durdum miningde :( cok cagirdim zamaninda bizim guildden ama olmadi wow izin vermedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Benim ilk karakter de Alex Exodous'du. Ben de 2004'de başladım. Creed Demastikus ve Leila Kanz'la tanıştım bir süre sonra. Zaten ilk zamanlar maden kazmaktan başka yapacak bir şey yoktu ki Eve'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Yooo konumuz WOD... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ahauhauhauhuahua nerde oldugumu yitirdim.. pardon devam birde bolda aldim bok bilirmisim gibi. kendimden gectim patide son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Biz seninle aynı corpta oynadık ya. Neydi ya türklerin ilk corpu. Blacksmith'li bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Hah dreamsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 dreamsmiths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Helal Can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ulan oyuna ara verdim bir ara. Yedi sekiz ay sonra döndüm. Bi baktım corp dağılmış bi tek ben kalmışım. Ceo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ben turk corpuna girmedim bro yabanci corpdaydim sonra kendi tek kisilik corpumu kurdum AlA Space Mining inc mi ne. tekil takildim oyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Bir dönemin bütün türkleri ordan forgon, erkan abi 2004'lerin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Sattın mı Nexcat'i peki. Çünkü nick yabancı değil. Belki sattıysan alan kişiyle karşılaşmışızdır. Razor'da falan oynadıysan orada da karşılaşmış olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yok satmam ben hic bir oyunu karakteri. duruyor oyle. chatten gormussundur buyuk ihtimal. patide de ilk nicklerimden biri nexcat ti. belki buradan hatirliyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Yav tek oynadıysan tabii sıkılmışsındır. Beş yıl iyi dayanmışsın tek başına. Türk grubuna girseydin bırakamazdın. Kan, vahşet, dram, göz yaşı, geyik, muhabbet ve hala devam eden dostluklar. Ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yok 5 sene geyikti abi 2004 den sonra ara ara her sene acip baktim nedir ne degildir. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 O değil de yapımına ara verilmişti di mi bunun... :( Ne hayalini kurmuştum la şu oyunun, Warhammer'dan sonraki ikinci gözdem olacaktı. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 yok ne ara vermesi ya. adam sayısında azalma oldu ama sürekli geliştiriyorlar, yani baksana tool'lar yapmışlar kendilerine.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Hadi ya, ben tüm White Wolf ekibini işten çıkarıp oyunun yapımına ara verdiler diye hatırlıyorum mali durumdan ötürü. Yanlış hatırlıyorum demek ki... İyi bari, hala bi umut var o zaman. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar