zgrw Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 [Function seytan] src.say Ruhumu seytana kotuluk icin devreder ve yikimin elcisi olacagima yemin ederim. src.emote Ruhu sonsuza dek Seytan'a devredilmistir. src.fame -8000 src.karma -8000 src.go Buccaneer's Den Scripti Aşağidaki adresten buldum http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=593 Bu scriptin playerlarin cani azalirken kullanmamalarini nasil sağlarim ? [Bu mesaj zgrw tarafından 05 October 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 scripting sonuna [PLEVEL 1] seytan ( ya da komutun adı neydi oysa onu yaz )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 iide bu ne işe yaricak ben canlari sadece full ken bu komutu kullanabilmelerini istiyorum [Bu mesaj zgrw tarafından 05 October 2003 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 if (( > *2)/10))>)) src.sysmessage Kullanamazsiniz. return 1 endif gibi bir formul isini gorur sanirim[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Saol oldu bu arada işareti ters koymuşsun şöle yaptım oluyo [Function seytan] if (( < *2)/10))>) src.sysmessage Kullanamazsiniz. return 1 else src.say Ruhumu seytana kotuluk icin devreder ve yikimin elcisi olacagima yemin ederim. src.emote Ruhu sonsuza dek Seytan'a devredilmistir. src.fame -8000 src.karma -8000 src.kills 6 src.go Buccaneer's Den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Dalgınlık :) isini gorduyse sorun yok o zaman.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar