Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lincoln Galatasaray'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ama o isimlerde hep "anlaşma yakın" veya " taraflar buluştu" veya "alex adrianoyu aradı, adriano tamam dedi" gibi haberler..bunda direk galatasaray aldı diyo..hiç demezdi ööle
Mesaj tarihi:
abi ana sayfadan vermez "gs aldı" falan diye..o tip haberler klubü ilgilendiren sayfalarda çıkıyo..
ana sayfaya kolpa haber koyacaklarsa başka şeyler yapıolar..forma fln giydiriyorlar
Mesaj tarihi:
Yine de buradan daha sağlıklı takip edebiliriz. Colin-Kazım ın transferini de daha yazmamışlar siteye, sanırım yarın her ikisini de koyarlar.

1.4.2007 itibariyle Dhorasoo nun da GS ile pazarlık haline olduğunu yazıyordu o konuda bir gelişme yok sanırım...

[ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 00:16 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Dhorasoo gelmesin yahu, kaç yaşında o adam 35 mi 36 mı ne oldu 2-3 sene önce Milan'da yedek bekliyodu, sora psg ye mi ne gitti galiba noldu bilmiorum uzun süredir. Tam akıllı transfer politikası izlemeye başladı yönetim, bozmasın yani.
Mesaj tarihi:
34se bile çok yaşlı bence. CM de FMde bile 30 31 yaşının üstünde adam almam o yaştakileri de ancak defanssa kaleciyse alırım ben bile

R.Carlos gibi istisnai bir durum olduğunu ve fizik gücünün o kadar yerinde olduğunu hiç sanmıyorum. Boşa para saçmayalım.
Mesaj tarihi:
koşmamak farklı, takımı yavaşlatmak farklı. alex takımı yavaşlatmıyor ki, kontra asistlerinden gördük kaç sezondur adamı. izlemesek takımı yavaşlatıyora inandırcan sende. koşmuyor adam, topu koşturuyor.
Mesaj tarihi:
atladığınız bir şey var adam defansif ortasaha linderothla aynı mevkii alexle karşılaştırılmaz bu yüzden kosmaması cabuk olmaması takımı çok etkiler çünkü tam hücüma çıkış yeri
Mesaj tarihi:
E tamam o zaman ofansif oynatırız zaten, Linderoth var geride sorun yok.

Bi de koşmadığını sanmam hani geçen sene naptı bilmem de önceki senelerde adam takımın en önemli oyuncusuydu resmen
  • Yeni Oluştur...