Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Gözlerime inanamadim uzun bir süreden sonra Galatasaray Süper bir yıldız oyuncu aldi . İnsallah devamı gelir. http://fanatik.ekolay.net/fanatik/yeni/Galatasaray/HaberDetay.aspx?hId=441617 Linderoth 1 Lincoln 2 sırada Gökdeniz var Yihuu :D [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 14:13 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abidik gubidik gazetelerin transfer haberlerini koyarsak ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 dogruluguna inanmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 doğru olursa ıyı transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Lincoln uyum sağlayabilirse Alex den daha iyi bi oyuncu çünkü koşuyor. Gerçi milli takım kariyeri olarak Alexten ileri değil fakat yinede haber doğruysa hayırlı olsun çok iyi transfer olur. Ama isim olarak abartmayalım; Fenerbahçe Roberto Carlos'u aldı, Cim Bom bir başka Sambacı'yı renklerine kattı. Schalke 04'te forma giyen Brezilyalı yıldız, artık Aslan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Nasil abidik gubudik oluyor anlamadim ? Bir sürü gazete yazıyor işte al. http://www.fotomac.com.tr/gal106.html http://www.milliyet.com.tr/2007/06/14/son/sonspo07.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 orhan akın yerine adam alırsak bi tane cok iyi olur :) umit karanın yanınada biri lzm.necati fln olmaz bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 umarım alırsınız, iyi oyuncu. alexle arasında dağlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 valla arkdaşlar gazetede yazan haberlere inanmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Alex'le kıyaslamayın isterseniz. Gelsin, 100 maçta 50 küsür gol 50 küsür asist yapsın sonra dağlar koyarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 alex ve linclin arasında dağlar kadar fark var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 cl deki fener-schalke maçlarında farkı gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: cl deki fener-schalke maçlarında farkı gördük asdlkasjlkdsjaldsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bırakın alexi şimdi de..hakkaten aldık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Aldığımızı sanmıyorum da aldıysak bi de üstüne Rommedahl'ı da getirirsek bu takım uçar! Bir de sol bek lazım Aykut Sabri Song Tomas Orhan Romedahl Linderoth Lincoln Arda Ümit Karan Necati Hmmm kadro şu anda oldukça iyi gözüküyor... Ancak öncelikli olarak bir sol bek, ikincil olarak da kaleci ve forvet lazım. Necati yerine bir Gökhan Ünal, Aykut yerine de bir Orkun mesela. Gerçi bir adet daha yabancı transfer hakkımız var Carrusca'yı kiralarsak... Du bakalım kesenin ağzını açtık bi anda adam akıllı transferler yapmaya başladık hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 orhan ve cihanı yollamaya çalışıyoruz hayırlısıyla..futbolcu diil onlar zaten.. orta saha senin dediğin gibi olursa üper takım olur da zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 fevzi aykuttan cok daha iyi kaleci onu koymak lzm kaleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Galatasaray'ı Kalli için seçtiğini belirten Linderoth, Fotomaç'a konuştu. Linderoth, "Gelmeden Lincoln ile görüştüm. Fikir alışverişinde bulunduk. O da Galatasaray'a gelecek. İkimiz süper bir sezon geçireceğiz" diyerek müjdeyi verdi lol buna da koptum..nere konuştu belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 carrusca bizde kalacak gibi bir his var içimde, ve inşallah iyi ki de kalmış deriz... benim ondan beklentilerim yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 aynen..hayret benim gibi düşünen biri daha çıktı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Carrusca'yı ben de istiyorum kalsın diye, ama kiraya verilecek diye duydum. 1 sene kirada geliştirir kendini sonra oynar bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 carrusca çok teknik bir arkadaşımız ama genç daha.ben geçtigimiz sezon da hep oynamasını istedim.ztn durum kötüydü.en azından adam tecrübe kazanırdı 85 de oyuna soktu gerets.2 top kaptırınca cocugu bitirdiler.5dk da ne yapabilirki kalsın arda nın yedeği olur en azından.orhan ın yerine ve necatinin yerine kesin adam almamız lzm.ferhat oynasın yani iyi cocuk oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 carussca iyi ama onun yerine arda var çok daha iyi ya ardayı forvet arkası oynatcak ya da ortasaha da ama fiziki açıdan güçlü deil iri yarı adamların arasında fazla top kaybeder carrusca orhan ak daha iyi defans oynar o ayrı ama yazık olur adama en iyisi göndermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 arda sag kanatta oynar, arda sag carrusca sol koymadi bi kere gerets gecen sene goremedik duzgun adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 masticore fotomaca fanatiğe bakarsak fener: trezeguet ronaldo schevchenko gudjohnsen gökdeniz vs.vs gs: lincoln juninho gökdeniz alex de souza vs.vs. bjk:makalele helguera colin kazım tuncay şanlı vs.vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar