Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 saçma dememin sebebi osi de freeze time olmaması yani ve dolayısıyla mage ler warriorlarlardan çok daha üstünler vede gm mage olmak için çok daha fazla kasıorlar..Bence nbl da veya başka bi serverdada öle olmaması iin bi sebep yok.
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: godzilla112, 01 Mart 2003 21:02 tarihinde demiş ki: bence freeztime çok gerekli yani oyun sadece mage vs mage değilki arkanda sw olsa ve ikinizdede lag olmazsa bi kere kal vas flam atarak koşuyosun veya adam sana koydu greater heal atıyosun koşuyosun ve yani sen takılmazsan veya durmazsan o seni yakalayamaz hatta freeztime scripti varsa bana gönderin yani forum a koyun ben pepelek te arıyorum da çok zor iş 503 scripte bakmak[hline]You see:Godzilla112 Godzilla112:abi adamın teki yatmış karısıda gemi amuhamuhaha Godzilla112:Iıh ıh.. You see:Godzilla112(frozen) Burdan arama yapmayı denedin mi?[hline]Shock The Bizkit The Bizkits
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Ya ben uzun zamandır mage oynuyorum, bir kere bile warrior'la savaşırken zorlanmadığımı açıkça söyleyebilirim. Eğer üstüne koşan warrior'a mind blast, poison gibi büyüler atmak yerine kal vas flam atmaya çalışıyorsan kusra bakma ama bu senin yetersiz PvP bilginden kaynaklanıyordur. Ayrıca freeze time kaldırılırsa eşitlik tamamen bozulur warriorlar hiç mage öldüremez, bu kadar egoistçe düşünmemeye çalış bence.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 788808
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Ozur dilerim ama arkadaslar sizde anlamama gibi bir sorun mu var ? bashtan okuyun lutfen warrior vs mage freeze time kalksin diyen oldudu mu allah askina...[hline]Uotricks Sphere Scripters Sphere World Designers
Skymaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Ya arkadaslar, merak ettimde oside freeze time yokmuş... eğer birisi tam olarak anlatsa ne oldugunu, scriptini yazma imkanı olur boylece, osi style bir server acabilirim.( tamamen ) :D
N3o Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: Skymaster, 03 Mart 2003 12:16 tarihinde demiş ki: Ya arkadaslar, merak ettimde oside freeze time yokmuş... eğer birisi tam olarak anlatsa ne oldugunu, scriptini yazma imkanı olur boylece, osi style bir server acabilirim.( tamamen ) :D Skymaster Geronimo'yada freezetime ı sen eklemiştin . yukarıdada çok saçma demişsin ..[hline]UIN : 44411002
N3o Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mrb, neyse neyi tartışıyorsunuz ki, mage'ler freezetime olmasın der warriorlarda olsun der . bu kısır döngüden çıkılmaz . ne yapmak lazım şimdi yani ... bende gm mage'im freezetime danda nefret ediyorum elimden gelen bişi varsa söyleyin yapem .. belki şu olur mageler dört nala koşarken fizz oranı arttırılır. yada mage warrior eşitliğini sağlamak için iyi bir ayar çekilebilinir.[hline]UIN : 44411002
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 sorun burda zaten mage warrior eşitliği diye bişi yok oyunun orjinalinde (osi yi baz alırsak). bunu siz yaratıyorsunuz..[hline]
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Ya kardes yazdigimiz yazilar hic mi okunmadi. Warrior vs Mage'lerde dedigin esitsizligi kaldirmak icin freezetime konulabilir.Fakat mage vs mage cok sacma kacacaktir.[hline]Uotricks Sphere Scripters Sphere World Designers
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 dolayisiyla taglardan bahsettim bashta... kisa sure icinde (su php isinin icinden biraz cikayim ) ufak bir freezetime yazacam ornek orada ne demek istedigimi anlarsiniz...[hline]Uotricks Sphere Scripters Sphere World Designers
Baggio Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Adam hobi icin 100 magery, 100 swords yapmissa ne gibi bir checkle adami warrior/mage olarak taglemeyi dusunuyorsun?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected]
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 | | || ||[hline]Uotricks Sphere Scripters Sphere World Designers
Öne çıkan mesajlar