Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freeze time...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saçma dememin sebebi osi de freeze time olmaması yani ve dolayısıyla mage ler warriorlarlardan çok daha üstünler vede gm mage olmak için çok daha fazla kasıorlar..Bence nbl da veya başka bi serverdada öle olmaması iin bi sebep yok.
Mesaj tarihi:
said:
godzilla112, 01 Mart 2003 21:02 tarihinde demiş ki:
bence freeztime çok gerekli yani oyun sadece mage vs mage değilki arkanda sw olsa ve ikinizdede lag olmazsa bi kere kal vas flam atarak koşuyosun veya adam sana koydu greater heal atıyosun koşuyosun ve yani sen takılmazsan veya durmazsan o seni yakalayamaz hatta freeztime scripti varsa bana gönderin yani forum a koyun ben pepelek te arıyorum da çok zor iş 503 scripte bakmak[hline]You see:Godzilla112
Godzilla112:abi adamın teki yatmış karısıda gemi amuhamuhaha
Godzilla112:Iıh ıh..
You see:Godzilla112(frozen)

Burdan arama yapmayı denedin mi?[hline]Shock The Bizkit

The Bizkits
Mesaj tarihi:
Ya ben uzun zamandır mage oynuyorum, bir kere bile warrior'la savaşırken zorlanmadığımı açıkça söyleyebilirim. Eğer üstüne koşan warrior'a mind blast, poison gibi büyüler atmak yerine kal vas flam atmaya çalışıyorsan kusra bakma ama bu senin yetersiz PvP bilginden kaynaklanıyordur. Ayrıca freeze time kaldırılırsa eşitlik tamamen bozulur warriorlar hiç mage öldüremez, bu kadar egoistçe düşünmemeye çalış bence.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 788808
Mesaj tarihi:
Ya arkadaslar, merak ettimde oside freeze time yokmuş... eğer birisi tam olarak anlatsa ne oldugunu, scriptini yazma imkanı olur boylece, osi style bir server acabilirim.( tamamen ) :D
Mesaj tarihi:
said:
Skymaster, 03 Mart 2003 12:16 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaslar, merak ettimde oside freeze time yokmuş... eğer birisi tam olarak anlatsa ne oldugunu, scriptini yazma imkanı olur boylece, osi style bir server acabilirim.( tamamen ) :D

Skymaster Geronimo'yada freezetime ı sen eklemiştin . yukarıdada çok saçma demişsin ..[hline]UIN : 44411002
Mesaj tarihi:
Mrb,

neyse neyi tartışıyorsunuz ki, mage'ler freezetime olmasın der warriorlarda olsun der . bu kısır döngüden çıkılmaz . ne yapmak lazım şimdi yani ... bende gm mage'im freezetime danda nefret ediyorum elimden gelen bişi varsa söyleyin yapem .. belki şu olur mageler dört nala koşarken fizz oranı arttırılır. yada mage warrior eşitliğini sağlamak için iyi bir ayar çekilebilinir.[hline]UIN : 44411002
Mesaj tarihi:
Ya kardes yazdigimiz yazilar hic mi okunmadi. Warrior vs Mage'lerde dedigin esitsizligi kaldirmak icin freezetime konulabilir.Fakat mage vs mage cok sacma kacacaktir.[hline]Uotricks
Sphere Scripters
Sphere World Designers
Mesaj tarihi:
dolayisiyla taglardan bahsettim bashta... kisa sure icinde (su php isinin icinden biraz cikayim ) ufak bir freezetime yazacam ornek orada ne demek istedigimi anlarsiniz...[hline]Uotricks
Sphere Scripters
Sphere World Designers
  • Yeni Oluştur...