Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 c/p aldım olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Seneye ben de giriyorum, seneye gireceklerden rüşvet kabul ediyorum, sınav salonumdakileri eleyeceğim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: mattan 3 boşum var totalde fekat fenlerden cok korkuyorrum ve iyi geçmedi gibi geliyo geçse tam süper olucaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 mat2 aşırı zordu ya nası kolaydı?paso 20 yapıodum ben bunda 15 çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 cok mutluyum kurtuldum su salak sinavdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bu ne ya sınawdan çktım iyide geçti babam dışarı çıkma dio nie diorm işte dio alla alla olurmu böle şey ya kaçıcam gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Sınav stresiyle Türkçeye başlanmazmış abi tekrar başa dönmesem 11 tane türkçe boşu olcaktı ya a.. sırası nasıl sallanıo sağa sola girdiim yerde izbeliğin daniskası sırayı kucağıma aldımda yaptım yani öbür türlü homo sapien oturusuna benzemio oturusum.Sınavdan çıkarsın biri ağlıo çok kolaydı die fesuphanallah dersin aha babslar dersin eh fena diil mat ii geçti felan.Umarım patide össye giren herkes istediği yere kazanır.Doktor da çıkar inş dr tanıdıımız olur kötü mü =)[poğaç'a bu] Edit:Dınav yazmışm hehe [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 14:08 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Hadi Geçmil Olsun Herkeze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Moral-destek olaylarıyla çok uğraştık, ÖSS 1. sini patiden bekliyoruz ona göre:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 şerefsiz herifler dalga geçtiler resmen ya. neymiş ikinci bölüm nispeten kolaymış, hadi len ordan diyorum artık. Popomda acı bir acı var öğk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 fizik-2 malum digerleri bekledigim gibiydi mat1 full galiba bu kadarmı kolay sorulur mat1 bide mat1de 5 geo wardı garip sasırdım kocaeli elektrik veya makine ye giderim galiba [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 14:22 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 abi tetanoz olcaktm ben resmen paslı çiviler sıranın sağı solu bi tane "oruç-ipek" yazısı kazımışlar resmen çukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Benim sırada [email protected] yazıyordu. Eklicem akşama bakalım kimmiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sen duvarları görcen asıl tilki engin mi dersin keş serkan mı dersin güvercin aykut mu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Şey vardı, lazut rahman mı ne yazıyordu kırmızı gazlı kalemle yazmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: Spidee demiş ki Seneye ben de giriyorum, seneye gireceklerden rüşvet kabul ediyorum, sınav salonumdakileri eleyeceğim sdf. ha? kesmedi mi? yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 geçmiş olsun herkese nası geçti ise geçti boşverin yok kötüdü yok olmadı falan demeyin bitti artık puanlar gelene kadar düşünmeyin biraz rahatlayın illaki hedefleriniz falan var ama yani cidden söylüyorum 3 saatlik sınav hiçbirşey için ölçü değil.. çıkın gezin hava alın dolaşın eglenin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Spidee. Saga sola silgi parçacıkları falan at, video'ya çek, kalbim senin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: Seneye ben de giriyorum, seneye gireceklerden rüşvet kabul ediyorum, sınav salonumdakileri eleyeceğim sdf. kredi kartı geçerli mi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 hadi geçmiş olsun :) derin bir boşluğa girdiniz şimdi çok iyi hatırlıyorum o duyguyu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Ben kitapçığa baktım, çözemem deyip cevap kağıdına ilginç şekiller çizip çıktım. (Maksat sınavı kötü geçenlere moral.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 elemenin ilk turu gayet rahat geçti, dersanedekilere kıyasla daha kolaydı öss. artık gözümüz YDS de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 mat1 27 net fen 1 26.50 feci bünyeye iyi geldi [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 15:21 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 mat 1 29 dooru 1 yanlıs fen 1 26 dooru 4 yanlıs mat 2 bekliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar