green_martian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 feci şekilci insanlarsınız(herkes diil) adama sadece görünüşü ve davranışları yüzünden kötü diyosunuz sonrada limp bizkitte olur böyle şeyler diye kötülüyosunuz sizi anlamak mümkün diil müzikaliteden bazılarının ne kadar anladığı belli oluyor "böyle adamlar limp bizkitte olur o yüzden kötü! hadi kötüleyelim! biz karizmatik adam istiyoruz sonuçta metalde böyle şeyler olmaz dimi ?" hah[hline][b][i]-->Four String Magic<--
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Robert sebek mebek ama adam bas virtuozu o acidan saygida duymak gerek... Yeni sarkilarinda umarim ki daha fazla bas olur, zannetmiyorum gerci...neyse[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yeni parcaların birinde bi bas solosu vardı zaten bittim ben :) bi de baska bi parcanın başına bas processor kullanarak bir bas koymuşlar aman allahım ne güzel bir sestir o :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
hella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: baaluo, 09 June 2003 19:44 tarihinde demiş ki: dünkü konser bir metalika konserine göre kepazelikti Çok iyi olmasada, iyiydi grup. ama seyirci ya 100k kişi değildi ( gerçi 100k oldunun üstüne bastırdılar iyice) yada 100ksıda bitmişti marlyn manson'da fln =) Hetfield'in sesi çok değişti. Eskisi kadar ''kadife'' deil artık. Hammet desen hala feci bi adam. Tek parmakla solo attı =) Trujillo çok kasıntı bi adam bence. Ulrich yine çıldırdı =)
smerten Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 allahım ağlamak istiyorum babam konseri seyrettirmedi... offf st. anger beklediğimden çok daha iyi olmuş. şahsen ben met. in sert halini pek sevmeyen biri olarak st. angerı baya beğendim ancak basçı biraz ilginç kalmış orda. ha baya iyi çaldı ama gördüğüm kadarıyla (mtv icon) bakalım albumu dınlemek nasıp olmadı daha..[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya seyirci iyi olsaydı konser muthiş olurdu ama seyircide iş yoktu yeni elemen manyak uyum saglamış ama keşke böyle olmak için METALLICA jason ın ayrilmasini beklemeseydi :-( :hrr:[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz:
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 :hrr:Üsküdara kablolu tv gelmesini engelleyen bazı küçük beyinliler yüzünden şu güzelim konser silsilesini kaçırıyorum,çok sinirliyim:hrr:[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Divx'ini bulabilecegimiz bir yer? Kazaa, imesh vs haric tabii internetin su durumundan dolayi..[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Metalica ruless!!! [Bu mesaj TheSilver tarafından 10 June 2003 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bu ne abi allah belasini versin igrenc muzik linkin park olmus, bi power diyes bisey var oda EEEEH yani, master of puppets i dinleince hala kendimden geciyorum o ayri[hline]
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 metallica bu albümü ve bu dizinde bas çalan küçük ayıcığı almakla yanlış yaptı jason'lı halleriyle bir efsane olarak kalmalıydılar[hline]Get Down On Your Knees....
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Valla gözlerim kapalı birşekilde izlediğimde çok güzeldi konser(gerçi ben harvest of.... da yakaldım konseri eve yeni gelmiştim)Ama böyle izlerkende uyumuşum anasını satim.Beklediğim şarkdıan bir önceki şarkıda gitmişim:D(Enter Sandman.Sona koymuşlar yaaa)Başalrda gözlerim açık izliyordum ama o Half-Orc şebekliklere başlayınca izlemekten vazgeçtim.(Yalnız gruba çok uymuş o gece.Hepsi siyah giysielr giymiş bu Mavi şort üzeridne renkli t-shirt.Koptum orada)Dinlemelik iyi konserdi.ondan öncede kliplerini görmüştüm.Tarzları değişmiş yaa.Çağa ayak uydurmuşlar.Gene dinleriz ama bir Unforgiven,nothing else matters,enter sandman dönemlerini arayacaz galiba??[hline]We are not murderers.We are business man Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: dom, 09 June 2003 16:28 tarihinde demiş ki: gruba aldıkları half-orc'un performansı baya güzeldi, baya uyum sağlamışlar. zauhaha auheaao yarıldım ya karakter tahlili bu kadar mı doğru olur ?[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 abi bilindiği üzere eski gruplar yaşlandıkça yavaşlar...........yavaşlaaaar............en son çıkardıkları albümlerde fln hep bayık şeyler olur ama Metallica bunun tam tersini yaptı gayet hareketli hop hop oynayan bi basçı aldılar yeni albümündeki şarkılar gayet iyi eski parçalara değişik yorumlar getirmişler fln fln yani bilmiyorum ben konseri gayet mest olarak izledim :) bide şeye koptum MR.ULRİİİİİİİİİİİCH!!!!!![hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Gayet hareketli, hip-hop oynayan bir goril almislar, evrim teorisini dogrular nitelikte bir herif, allahtan guzel caliyor da kurtariyor. Daha oturakli birini beklerdim ben Metallica'da.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bard orc gibi bişi olmayan bişi yani adam :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 kazaa da var konser baya da kaliteli. istiyenler indirebilir. (divx)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hm oymus [Bu mesaj Infeqted tarafından 05 October 2003 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 1. Konseri izlemedim, birazdan indirip izlicem. 2. Bu allahın gorili ile metallica'yı metalica yapan, bütün şarkıları yazan, bütün besteleri yapan efsane Cliff Burton'ı karşılaştırıyorsunuz ya artık lafım yok...[hline]SadButcher, 19 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Bu gün bir arkadaşımlar konuşuyorduk Paschandale için "Nurtopu gibi bi Hallowed Be Thy Name imiz oldu" dedi pek güldüm [Bu mesaj Mendoza tarafından 05 October 2003 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar