Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bunu bilemedim nereye yazim.. win95 temi 98 demi ne bi oyun vardı windows ta, böle çarpışan araba gibi bişeye biniodk geziodk sağda solda birileriyle bi konu üzerine kapışıodk..hatta arabamız kırmızımıydı neydi..arasak bulabilirmiyiz onu tekrar? derkene buldum oynamak isteyen varsa: http://www.duke.edu/~mfc5/HOVER/ avast'la taradım problemi yok gibi gözüküo.. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 05:02 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 indirim cano cano remiz eşliğinde oynıyacam asffdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Windows 95 Csinde vardı o oyun, oyanrdım ben de. "Where do you want to go today" diye açılırdı Cd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 98 di o where do you wanna go today. sanırım windows'un yatığı en karizmatik şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Eheh birden anılarım canlandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Hayır 95. Şimdi baktım win95 cd sampler diye bişey var, orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar