Revell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 heheh, hatırladıkça gülüyorum. Onunda dediği gibi hayırlı uğurlu olsun siteye :) http://forum.paticik.com/konu.php?id=182877 [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 22:51 tarihinde, Revell tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 efsane topic niye uçmuş ya :/ http://forum.paticik.com/konu.php?id=182877 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Efsane topiclerden birisinin baş kahramanı değilmiydi o? Bonzi filan olmuştu sanırım:) not: url olmamış, boşluğu sil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kalması gereken en önemli topic gitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 5 yıl olmuş o günler çok geride kaldı bende o yıllara dönmeyi çok isterdim ama yapacak bişey yok. deli doluyduk o zamanlar. ama yanlış anlaşılmasın BOMBA gibi döndüm BOMBA!!! site kapanmadan önce zaten dönmüştüm ama döndükten kısa bi süre sonra site kapandı açıldığını geçen ay öğrendim.1 aydır arada bi bakıyorum ama yaz ayları daha çok vakit ayırabiliyom saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 özledik geyikleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kimin feykisin söyle? biz çok geçtik bu yollardan -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ne feyki ben orjinalim bab. 2 yıldır yazmıyorum bu siteye. ama bu 2 yıl önce arada bi yazdığım nick vardı onunda şifresini unuttum o nickle dönmeye çalıştım ama zegna adındaki admin olumsuz yanıt verince bende bu isimle dönüş yaptım istiyosan zegnaya sor.. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 zegna adındaki admin askdjasldkjsk küfür etsen daha iyiydi.....O ZEGNA OLACAK ADMİN VARYA.........NEYSE........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 asduhasudha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 sonuçta baştan sona fakesin -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 anlamadım sen ne demek istiyosun sonuçta ben benim ve bütün nicklerimde mesaj yazma karakterim aynıdır nickimle beraber kişilik değiştirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 karakterinin sağlamlığı karşısında derinden yaraladındım ve hayatı sorgulamaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 zamanının fıstık muhabbetleri:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bi topic vardı konu dışında hatırlayanınız vardır. biri girip "accountunu okulun labında açık unutmuşsun yapma" yazmıştı. genç sadece uo forumuna yazdığından konu dışındaki curcunadan habersizdi. sonra bir süre uzaklaştırlmıştı hâlâ haberi yoktu, noldu diye dolanıyodu, felan. gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hoşgeldin gel dans edelim; http://forum.paticik.com/radyo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 keremcan dı sanırım o da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 keremcan evet. hatta benim de başıma geldi de allahtan zaugna görmüş eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 keremcan keremcan şiiri efsaneydi..ahh ahh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar