SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Soru etmeyen varmı şeklinde daha uygun olur sanırım :)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Sad var mı hakkaten o kadar dinleyen buralarda...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Her Pati doğar Therion dinler ve ölür abi :)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Anason Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ben çok severim,çok dinlerim.en sevdiğim grup diyebilirim.
capul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ben de şu sıralar asgard'a taktım.En güzel albümü hangisi sizce? [Bu mesaj capul tarafından 04 October 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Anason Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 asgard ın içinde bulunduğu albüm çok güzel bi albüm.secret of the runes.theli yi çok severim,crowning of atlantis i çok severim,deggial ı çok severim.farklı tarz da albümleri var herkes kendisinin seveceği tarzda bişeyler buluyor.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bence en güzel albüm Vovin. Ama Theliden itibaren çıkan albümlerin hepsi birbirinden güzel. Yine de daha senfonik tarzıyla Vovin öne çıkıyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Sadece Theli'yi dinleyebildim, ilk üç şarkı ve Siren of the woods baya sevdiğim şarkılar o albümde. Dinleyen bi arkadaşım da bana Theli ve Vovin'i tavsiye etmişti. [hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? [Bu mesaj Aurora tarafından 04 October 2003 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Var. *!Cok kisa ve ozdur* Mental Note: Kisa ve oz cevaplar emotion falan kullanilarak uzatilmayacak[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Clavicula nox mükemmel dir Theli+Vovin+Deggial=Muhteşem üçlü[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
capul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Benim favoriler de vovin ve secret of the runes.
Loading Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yeni bir albüm çıkarsalar da dinlesek... Vovin bence en başarılı albümleri[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Öne çıkan mesajlar