Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adnan Polat'dan Açıklamalar

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

*19 Mayıs günü Türk futbolu için kara bi lekedir. Sadece GS taraftarını değil futbola gönül veren herkesi üzmüştür. Kulübe sponsor anlaşmaları, kombine kaybı hariç 20mly euro zarara neden olmuştur.

* Bundan sonra çapulcu taraftarı stada sokmayacağız.

*Juninho ile 3 ay boyunca görüşüp anlaşmıştık, Paris'te yaptığımız görüşmelerde imza aşmasındayken "Can güvenliğim yok" diyerek imzalamaktan vazgeçti.

evet gs taraftarı kulübüne sadece 5 maç ceza ve 201.000YTL para cezasına sebep olmakla kalmayıp, 20mly eurodan fazla gelir kaybına ve en önemlisi Juninho gibi mükemmel bir oyuncunun gelmekten vazgeçmesine sebep olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

juninhonun bu sebepten gelmediğine inanmıyorum. öle bişi dediyse de zaten kafasına koymuştur bunu da bahane olarak kullanmıştır

onun dışında dedikleri doğru her ne kadar rakamlar biraz abartı da olsa

ama şöle bişi var olay çıkaran taraftarına çapulcu deme cesaretini gösterdiyse helal olsun. diğer yönetimler de aynısını yapabilir inşallah. sürekli küfreden birbirini bıçaklayan kavga eden çapulcuları stada sokmamak için bir çaba harcasınlar
Sosyal ağlarda paylaş

ben de açıcaktım şimdi=) juninhonun bahane olup olmaması önemli değil..yani bırak juninhoyu, diyelim beniim türkiyeden haberim yok ve bir takım beni istiyo..o sırada bi maç var ve taraftar kafayı yemiş..ben de gelmezdim..ama bahanedir büyük ihtimal.

çapulcu demesi çok iyi olmuş..inşallah akılları başına gelir...bu sene kimse kombine almayacak ortak karar bu..bakalım görsünler taraftarsız nası oluomuş..şu çapulcuları atsınlar staddan da adam gibi maç izliyelim fb stadı gibi.inşallah laf boş değildir ve inşallah başarabilirler
Sosyal ağlarda paylaş

evet almayacaksın..bunun 1 maçla ilgisi yok..eğer öyle diosan hayatında ali samiyene 2-3 kere gitmişin..ben 10 yıldır gidiyorum ve bu 10 yıldır böyle..bazı şeyleri görmek için illa büyük olaylar gerekmez.
çapulcuları gayet de engellersin. şükrüsaraçoğlunun bundan 3-4 sene öncesine bak bir de şimdiye bak.farkı gör..aziz yıldırım bütün elebaşlarını yok etti. 2-3 salak oluyor arada ama millet rahat rahat maçını izliyor.

ha bu arada "çapulcu" derken neyi kastteiğimizi anlıyorsundur inşallah diablo.parasız anlamında değil, takımına zarar veren,sportif anlayışın dışına çıkan, diğer insanların özgürlüğünü elinden alan vb. bu çok zengin bi adam da olabilir parası olmayan biri de olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

o zamanları tam hatırlamasamda 5 yaşımdan beri maçlara gidiyorum ki deplasman maçlarımda var uzak şehirlere

belirli bir kesimi engelleyemezsin.ben sukrusaracoglunada gidiyorum maçlara bzen.hatun piyasası bile olan bi yer ciddi anlamda

ama capulcular var mı?var hala tabi.

galatasrayın cok uzun zamnadır en büyük tribün olayı fb maçıydı.onun harici ufak tefek şeyler heryerde olur biter

ayrıca capulcu ama neye göre capulcu.tipi bozuk diye stada almicakmısın adamı.kime göre capulcu neye göre capulcu

herkes bi elinde puro bagırmadna cagırmadan oturup maç mı izlicek
Sosyal ağlarda paylaş

abi bir beşiktaş maçında mesela fener maçı mıydı tam emin değilim -üstelik numaralı tribünde bu adam- herif gidip tükürüyor rakip takım kulübesine. kamera da basıyor zoomu çok net gözüküyor. adamın yüzü belli, emniyet ve kulüp istese 10dkda o adamın 7sülalesinin yerini bulur.

çapulcu budur. bu adamı sokmayacaksın mesela stada.

direkt kendi takımımdan örnek verdim millet alınmasın diye ama her statta okadar çok çapulcu var ki. tut 2 tane özel kameraman her maç tribünlere şöyle göz gezdir. maç başına 50 tane çapulcu bulursun. bas resimlerini sokma stada bidaha. çok mu zor? hayır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...