Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya ve Bodrum'da Tavsiye ediceğiniz Turlar ve Oteller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kaç arkadaş tatile gitmeyi planlıyoruz Antalya yada Bodruma gidicez (büyük ihtimal Antalya) Fiyat-performance açısından :P hangi otel ve turları tavsiye edersiniz ?

Full Pansiyon( yabancı alkoller olması önemli) , Temiz oda , guzel bir plaj ve deniz'i olsa kafidir.
Mesaj tarihi:
Belek/Papillon Zeugma biraz daha pahali ve herşey dahil degil ama Ayscha Ultra Herşey Dahil miş ve daha ucuz . Angelotti sen Hangisine gittin yada önerirsin antalyada 4 tane Papillon varmış

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 19:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
biz de bodruma gidiyoruz, aslında antalyada da ailelerin bildiği yer olsa oraya gidecektik. sanırım bodrumdaki 9. yazım olacak ve hala bıkmadım:P bodrum içinde bi yere gidioruz biz de barlar sokağında (gerçi artık barlar sokağı mı kaldı). bodrum güzel ya..
bi de geçen sene çeşmede beachlerin olduğu bi yere gittik kardeşimle bir gün mükemmel bi deniz vardı. 10 temmuzu iple çekiyorum.. denize girmek istiyorum artıkk
Mesaj tarihi:
İkisi yanyanalar ancak zeugma daha hareketli. diğeri onun küçük versiyonu.

Ben zeugma da kalmıştım.

İkisini de tavsiye ederim.

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 10:36 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
_-_ShadowSong_-_
üye [şikayet et]
§ 19 Haziran 2007, Salı - 00:01 [ özel msj ]
bodrum ve çevresi için yerler önerebilirimde öncelikle ne tarz bir tatil istiyorsun,kafa dinlemek mi eğlenmek mi?

Bizim arkadaşlarla pek kafa dinliye bileceğini sanmiyorum :D .Eğlenceli biyer olsun

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 11:28 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
annem babam turizmci hemen soruyorum.masti özele geçelim ya annem babam ayarlarmış sanırım ben senle bi gonuşem

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 13:23 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...