synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bu aralar yeni server açılacak mı bu konuda bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 5 ay sorna ama yaptığınız ayıp yahu girin,select realmde 2 ay önce açılmış bir sürü realm var recommended hepsi onlardan birinde başlayın sora etrafta bin tane low pup aptal server oluyor,ağlayanalr sen-ben olyuorz yapmzyın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Yeni serverin eskisinden farkı nedir? First kill için ya da serveri domine etme aşkı için mi tüm insanlar yeni serverlere geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 aynen öle dead.ama o amaçla gidilip orgrimmarda if de kendi guildinden başka adam göremeyenler oluyo.1500 kişilik server var 350 si horde 1150 si alliance orgrimamr a bi gidiyon bankanın önünde 2 ah de 3 kişi [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 13:41 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 O zaman şehirleri büyütsünler serverleri birleştirsinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 boş serverda oynamak cok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bir günde kaç kere scarlet monastry yapabilirsin? yeni açılan bir serverda başladıysan çıktığın an yeni grup bulursun esas isteme amacım budur bir alt kasmak gelmişti içimden ama direk saldırdınız nedense:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ee levelın dusukken adam buldun 70 oldugunda ne yapıcan, etrafta dogru duzgun farm yapan adam yok ah de item yok, grup. medium pop serverda tank bulamıyorum instance yapacak sen nasıl bulacaksın bunları da dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 alt kasacam demiştim ya toggie farklı şeyler düşünüyoruz sanırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 altıda evinde kas abı neden baska servera gidiyosunki. zaten 1 sm yaparsın bayar direk sorna atarsın guild matelere boost pls diye whipsler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Silvermoonda 10 kişi başladık 1 hafta dayandık, 1 haftada 15lvl oldum, ally de baydı kasmak da. Kaldı ki ayarlamıştık classları. Instancea girerken beklemiycektik hesapta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 test serverı açılmış galiba full t4 le başlıyosun diyolardı deneyen varmı arkadaşlar test serverinda geçen gün bizim arkadaşlar denemiş 5000 kişi sıra var diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 haberim yok öyle bişeyden neyi test ediyolarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 t4 kimin ustune en cok oturuyo die manken seciolarmis .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=292920019&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yeni bufflanan itemleri denemek için sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 sen kacırma o zaman pic_rıza, en cok sana yakısıyo t4. yeni patch'te baya bişey değişiyo yine ama aradıgım bugları bulamadım hala düzeltemedikleri cok sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Recommended bi server olan Shattered Halls da başladım... Dungeon yapıcak adam bulmak tam bir dert... AH de item yok. Hoş ben lvl 40 item arasam da yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar